Τηλεόραση|17.06.2020 10:31

Βαρθαλίτης - Γεωργίου: Πόσα πιάτα θα ετοιμάσουν απόψε οι δύο μονομάχοι του «MasterChef»

Φωφώ Μπόνιου

Ο τελικός του «MasterChef» αρχίζει απόψε στις 21:00 και θα διαρκέσει δύο ώρες. Στο διάστημα αυτό οι δύο φιναλίστ φορώντας τις λευκές ποδιές τους αρπάζουν κουτάλες, κατσαρόλες και τηγάνια και επιστρατεύουν τις καλύτερες συνταγές για να καταπλήξουν Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο. Στο δίωρο αυτό καλούνται να ετοιμάσουν δύο πιάτα που θα πρέπει να πιάσουν το απόλυτο 10. Μόνο με αυτό το βαθμό διεκδικούν την πρωτιά, το έπαθλο και φυσικά τα 50.000 ευρώ. «Ποιο πιάτο, όμως, παίρνει το 10;» αναρωτιέται ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ενώ ο Σταυρής τονίζει από την πλευρά του ότι και οι δύο τους εξ αρχής ήταν συγκεντρωμένοι στο στόχο.   

Ο πήχης από πλευράς των κριτών –λόγω της ιδιαιτερότητας των συνθηκών της φετινής διαδικασίας –είναι πολύ ψηλά, καθώς άλλες χρονιές σε αυτή τη φάση υπήρξε η συνδρομή σεφ από εστιατόρια του εξωτερικά με πολλά αστέρια Michelin. Οι τρεις μέντορες προκαλούν τους δύο διεκδικητές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μαγειρέψουν με την ψυχή τους, πιάτα αγαπημένα με δοκιμασμένες παρασκευές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στην πρώτη αυτή διαδικασία του τελικού, που γυρίστηκε πριν το lockdown, ο Σταύρος Βαρθαλίτης πετυχαίνει καλύτερη βαθμολογία έναντι του Σταυρή. Όλα βέβαια θα κριθούν αύριο, οπότε και θα δούμε και τη βαθμολογία από τη δεύτερη δοκιμασία καθώς και την ανακοίνωση live του αποτελέσματος. Ένας τελικός που δεν θα θυμίζει σε τίποτα προηγούμενους κύκλους, καθώς το γύρισμα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. 

MasterChef 2020τελικός MasterChefΣταυρής ΓεωργίουΣταύρος ΒαρθαλίτηςMasterChef