Τηλεόραση|18.05.2021 17:21

Νάντια Κοντογεώργη: «Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) η γνωστή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, παραχωρώντας μία συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής της ζωής. Η πολυτάλαντη ηθοποιός, την οποία αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό και μέσα από την σειρά «Κάτω Παρτάλι», μίλησε για τα πειθαρχημένα παιδικά χρόνια, τις σπουδές στη Νομική, που δεν ολοκλήρωσε ποτέ για χάρη της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε πως περιμένει τον «ηρωικό» έρωτα που δεν έχει έρθει ακόμα.

Διαβάστε ακόμα: Νάντια Κοντογεώργη: «Δεν κάνω στη ζωή μου gossip και δεν θα κάνω και στην εκπομπή»

Μιλώντας για τη ζωή της η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τη Νομική για την υποκριτική προς απογοήτευση των γονιών της, οι οποίοι όμως στη συνέχεια αποδέχτηκαν την απόφασή της. Παραδέχτηκε δε ότι έχει κάνει επτά χρόνια ψυχανάλυση, καθώς δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που τη διακρίνει σήμερα: «Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση στα πράγματα που δομώ τώρα. Έβλεπα ότι κάποια πράγματα που είχα στο μυαλό μου με πήγαιναν πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: ΦλΕΡΤ: Με ενθουσιασμό, τραγούδι και χορό η πρεμιέρα της Νάντιας Κοντογεώργη

Το ταλέντο της στη μουσική όπως εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αφού έχει ασχοληθεί χρόνια με το τραγούδι.

Τέλος, η Νάντια Κοντογεώργη αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα, στην τηλεπαρουσίαση, ενώ με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάνει πρόβα για το πώς θα βγαίνει στην εκπομπή «Φλερτ» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. «"Φλερτ" αρχικά για μένα, επειδή φλερτάρω για πρώτη φορά με αυτόν τον χώρο και νομίζω πως είναι κάτι πολύ παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο και γοητευτικό. Το όνομα ήταν ιδέα της δημοσιογραφικής ομάδας, αλλά, όταν το πρωτο-άκουσα, η αλήθεια είναι πως γοητεύτηκα πάρα πολύ. Διότι δεν το περίμενα με τίποτα. Σκεφτόμουν κάτι για την τέχνη, τον πολιτισμό, λόγιο πιο οριοθετημένο  κ.τ.λ. και μου φάνηκε τόσο ανάλαφρο και διασκεδαστικό».

«Είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή με ευρεία θεματολογία, αλλά έχει και θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική μας εξέλιξη», εξήγησε.

ΕΡΤΝάντια Κοντογεώργηφλερτ