Τηλεόραση|21.06.2020 11:59

«Πρωτιά το Σαββατόβραδο» για το J2US: O Snik, η Ηλιάνα και η αποχώρηση της Σπυροπούλου

Newsroom

Για ένα ακόμα Σαββατόβραδο το «Just The 2 Of Us» κέρδισε τους τηλεθεατές, που το έφεραν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του, στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Το φαντασμαγορικό σόου του OPEN σημείωσε μέσο όρο (μαζί με τα διαφημιστικά διαλείμματα) 13,6% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας σε τέταρτο το 16,9% και τερματίζοντας πρώτο στο slot του. Το «J2US» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη σάρωσε στα εμπορικά γυναικεία κοινά, με μέσο όρο 16,5% (μαζί με τα break) στις γυναίκες 15-44 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 19,4%.

Στο χθεσινό επεισόδιο, 21 Ιουνίου, το σόου του OPEN είχε μια σειρά από εκπλήξεις: Τον Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση -με αποκαλυπτικές δηλώσεις στον Νίκο Κοκλώνη για το κορίτσι του (Ηλιάνα Παπαγεωργίου), τα κιλά του που έγιναν αντικείμενο σχολίων στο Instagram, τα κοσμήματα και τις γούνες του-, καθώς και πολλές απολαυστικές στιγμές με τους κριτές να κόβουν και να ράβουν με τις ατάκες τους και τη Βίκυ Σταυροπούλου να… μαζεύει υπογραφές για να διώξει (!) Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου.

«Η Ηλιάνα είναι η νούμερο 1 σε αυτό που κάνει»

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα media, δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα μαζί μου. Καθημερινά παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε εκπομπές… Απλά αν πήγαινα σε όλες τις εκπομπές που μου λένε δεν θα ήμουν ο "Snik the hustla", θα ήμουν ο "Snik the γλάστρα". Επιλέγω που θα πάω και κάποια στιγμή θα δώσω μια συνέντευξη και θα πω κάποια πράγματα πιο αναλυτικά. No hate για κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Αν δεν γνωρίζεις κάποιον, δεν ξέρεις τι είναι. Οπότε, καλό θα ήταν να με γνωρίσουν πρώτα στα πάνελ και μετά να μιλήσουν ανάλογα…». 

 
T

Διαβάστε περισσότερα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα ονόματα που ακούγονται για την νέα εκπομπή του Alpha & GNTM: Ζενεβιέβ Μαζαρί στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Επιπλέον, ο γνωστός ράπερ ρωτήθηκε και για το instastory που είχε κάνει στο παρελθόν με τη φράση «έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα». «Το βίντεο αυτό με την απάντηση στον follower ήταν ενάμισι χρόνο πριν, δεν ήμουν τότε με την Ηλιάνα. Κάποιος το ανέβασε στο Youtube, περσινά ξινά σταφύλια. Αφού αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω πουλάει, και το κορίτσι μου κι εγώ, είναι λογικό να το παίρνουν τα κανάλια και να το προβάλλουν. Ήταν ένα βίντεο πριν από δύο χρόνια, αν θέλετε κάνω νέο βίντεο τώρα να σας πω ότι τώρα έχω πιο ωραία κοπέλα. Η Ηλιάνα είναι η νούμερο 1 σε αυτό που κάνει».

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα για την έντονη δραστηριότητά της στο Twitter, έκανε tweet και για το «Just The 2 Of Us», καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευσα στον διαγωνιστικό μέρος το τραγούδι της Ιεροσυλία. «Εέεελα Βίκυ πίιιισω, γύρισε πίιισω, να σ’ αγκαλιάαασω, να σε φιλήηηησω!», τουίταρε η Καίτη Γαρμπή, που όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης θα είναι καλεσμένη του σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

Η «Queen Dina» αποχώρησε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο. Η «Queen Dina» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, αλλά και την κριτική επιτροπή που άντεξε να την ακούει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με χιούμορ. «Ήταν ένα ωραίο ταξίδι, μεγάλο τελικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε όλο αυτό το διάστημα, τους κριτές για την υπομονή τους, την ορχήστρα, τους δασκάλους μας. Εγώ ξεκινάω ένα παιχνίδι που δεν το θέλω και μετά στεναχωριέμαι πολύ που φεύγω. Εγκλιματίζομαι μετά και μου αρέσει και δεν θέλω να φύγω». 

Διαβάστε περισσότερα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σχέση της με τη Μενεγάκη και το επόμενο βήμα στην TV

«Αρέσω παιδί μου, αρέσω…»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα ήταν το τελευταίο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του «J2US». Το ζευγάρι τραγούδησε «Αρέσω παιδί μου, αρέσω…» της Ρίτας Σακελλαρίου. Για άλλη μια φορά, ο γνωστός κομμωτής ήταν απολαυστικός στις αντιδράσεις του στην κριτική που του έγινε, με τους κριτές να συμφωνούν όμως ότι δίνει χαρά στο σόου. 

Διαβάστε περισσότερα: Τρύφωνας Σαμαράς: Με τη Χαρά μπορεί και να πήγαινα να τραγουδήσουμε μαζί σε πανηγύρι

J2USΗλιάνα ΠαπαγεωργίουOPENΝίκος ΚοκλώνηςΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουSnik