Τηλεόραση|21.06.2020 17:13

Κόκκινο Ποτάμι: Αποκαλυπτικά πλάνα πριν από το σημερινό επεισόδιο

Newsroom

Οι δραματικές εξελίξεις συγκλονίζουν τις ζωές των ηρώων της δραματικής, ιστορικής σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη. Στο σημερινό επεισόδιο, το οποίο μεταδίδεται στις 22:00 στο OPEN και είναι ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της σειράς, η Σοφία συγκινημένη κρατά για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον εγγονό της. Ο Βαλής έρχεται αιφνιδιαστικά στο σπίτι του Αλί ψάχνοντας για τη Σοφία και την Αρίν. Η τελευταία παίρνει το όπλο της.

Διαβάστε περισσότερα: Κόκκινο ποτάμι - Επόμενο επεισόδιο: Χωρίζουν ξανά Μίλτος και Ιφιγένεια - Η Αρίν χάνει τη ζωή της

Ο Νεντίμ μπαίνει στη μέση για να μη γίνει φονικό και ο Βαλής το σκάει, όμως η Αρίν τον σκοτώνει στον δρόμο. Ενα πλήθος Τούρκων λιθοβολεί μέχρι θανάτου την Αρίν. Οι Ρώσοι στρατιώτες που τρέχουν στο επεισόδιο φέρνουν στον διοικητή, που είναι με τον Μίλτο, την Ιφιγένεια, τη Σοφία, τη Μελικέ και τον Νεντίμ. Ο διοικητής τούς φυγαδεύει.

Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον για όλη την οικογένεια και τους γονείς του Αλί, παρά την αγωνία για τον πατέρα της, την αδελφή της και την Λουσίν. Όμως στέκονται άτυχοι, γιατί λόγω της επανάστασης, θεωρούνται φίλοι του Ροστόφ που είναι εχθρός των επαναστατούντων και ένοπλοι πολίτες συλλαμβάνουν τον Μίλτο. Ο Νεντίμ προσπαθεί να τον σώσει αρπάζοντας ένα όπλο αλλά ο επικεφαλής κομισάριος τον σκοτώνει.  Στο μεταξύ οι τρεις γυναίκες το σκάνε μαζί με το μωρό και κρύβονται αρχικά σε ένα παχνί και μετά στο δάσος. Αργότερα αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Ερζερούμ και να βρουν τον Ρώσο διοικητή.

Το «Κόκκινο ποτάμι» σαρώνει σε τηλεθέαση

Όλο και πιο ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης βρίσκεται «Το Κόκκινο Ποτάμι», που επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN στις 24 Μαΐου έπειτα από παύση δύο μηνών. Την Κυριακή 14 Ιουνίου, η δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, καταγράφοντας νέα σημαντική άνοδο. «Το Κόκκινο Ποτάμι» κινήθηκε ακόμα πιο ψηλά στα εμπορικά γυναικεία κοινά, με μέσο όρο τηλεθέασης 23% στις γυναίκες 25-54 ετών, τερματίζοντας πρώτο στην ώρα μετάδοσής του (22:00-23:00) και φτάνοντας σε τέταρτο το 27%.

OPENΜανούσος ΜανουσάκηςΚόκκινο ποτάμι