«Τα καλύτερα μας χρόνια»: Αυτοί οι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά της ΕΡΤ1
Άκης ΦωτόπουλοςΗ ολοκαίνουρια αυτή σειρά της ΕΡΤ θα αρχίσει να προβάλλεται στις οθόνες μας από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ήδη έχει ολοκληρωθεί το καστ με γνωστούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς – έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του 8χρονου γιου της οικογένειας, Αντωνοπούλου και αφηγητή της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ‘60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.
Το βασικό καστ της σειράς, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στον ρόλο τον γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.
Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Όλγα Μαλέα ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Νίκος Απειρανθίτης και η Κατερίνα Μπέη.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών