Τηλεόραση|25.06.2020 13:30

Άγριες Μέλισσες - Το Twitter σχολιάζει την αυτοκτονία του Μελέτη: «Ο Μιλτιάδης τον σώζει»

Newsroom

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Αγριες µέλισσες» του ΑΝΤ1 στα προσεχή επεισόδια της σειράς. ο Μελέτης, καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες. Ανήμπορος, λοιπόν, να διαχειριστεί το βάρος όσων έμαθε, πήγε να κρεμαστεί από το δέντρο που «κρέμασαν» τον Γιάννο. 

Διαβάστε περισσότερα: Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Μελέτης διεκδικεί από τον Δούκα όσα δικαιούται

Η ερμηνεία του Γιώργου Γεροντιδάκη δεν άφησε αδιάφορους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη σκηνή της αυτοκτονίας, αλλά να μοιραστούν την αγωνία τους για τα επόμενα επεισόδια. Ορισμένοι, μάλιστα, σχολίασαν ότι δεν θέλουν να φύγει από τη σειρά, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το υποκριτικό του ταλέντο.

T
T
T
T
T
T
T

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (25/6)

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα συνταράσσεται. Η Μυρσίνη όμως δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Και ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι τρεις υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα; H Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη…

ΜελέτηςΓιώργος ΓεροντιδάκηςΑΝΤ1Άγριες μέλισσες