Τηλεόραση|26.06.2020 17:07

Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε στο «TV Έθνος» - Κινδυνεύει το μωρό της Δρόσως

Newsroom

Καρέ – καρέ τα μεγάλα φινάλε σε «Κόκκινο Ποτάμι» και «Άγριες Μέλισσες». Πως έχει γραφτεί το τέλος στον έρωτα του Μίλτου και της Ιφιγένειας στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη στο οποίο είναι βασισμένη η μεγάλη ιστορική παραγωγή του Open, τι θα γίνει με την γέννα και το μωρό της Δρόσως στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για την είσοδό του στις «Άγριες Μέλισσες» και τις ...ταραχές που φέρνει η επιστροφή του Σταμάτη, θυμάται την χρυσή περίοδο των ελληνικών σειρών και εξηγεί γιατί δεν του αρέσουν τα ριάλιτι.

Αποκλειστική συνέντευξη Δημήτρης Αποστόλου: Ο γνωστός δημιουργός μιλά για την επαγγελματική του επανασύνδεση με τον Αλέξανδρο Ρήγα, τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζουν στην ΕΡΤ, θυμάται την τεράστια επιτυχία των «Δύο ξένων», λέει τη γνώμη του για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την tv.

Νέα μόδα στα Social Media. Πως οι celebrities ...αλλάζουν φύλο

Έξτρα ένθετο LIFE

Πως θα αποφύγετε τις καλοκαιρινές γαστρεντερίτιδες, συμβουλές για τη σωστή επιλογή αντηλιακού, προτάσεις για καλοκαιρινή διακόσμηση της βεράντας σας και βήμα – βήμα η εκτέλεση δυο συνταγών από τον τελικό του «MasterChef 4».

Όπως κάθε εβδομάδα στο TV ΕΘΝΟΣ αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 28 Ιουνίου 2020

ANT1Άγριες μέλισσες