Τηλεόραση|28.06.2020 15:33

J2US: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο προημιτελικός του show του Νίκου Κοκλώνη

Newsroom

Το Just the 2 Of Us έχει γίνει η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του σαββατόβραδου στο Open, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στους πίνακες τηλεθέασης. Για ένα ακόμα Σάββατο το θεαματικό σόου τραγουδιού με τον Νίκο Κοκλώνη έφερε την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσης στο δυναμικό κοινό 18-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 17,4% και αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό (Just The 2 Of Us 18-54 μέσος όρος 13,2%/ Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά 18-54 μέσος όρος 7,7%).

Ακόμα πιο ψηλά κινήθηκε η τηλεθέαση στο δυνατό εμπορικό κοινό 25-44 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 21,7% και καταγράφοντας μέσο όρο με τα διαφημιστικά διαλείμματα 16,7%. Στις γυναίκες 15-44 ετών ο Just The 2 Of Us σημείωσε μέσο όρο 17,1% με τα breaks, φτάνοντας σε τέταρτο το 24,6%!

Το ερχόμενο Σάββατο έρχεται μια ακόμα ανατροπή, καθώς το σόου θα μεταδοθεί για πρώτη φορά live!

Ακόμα τρία επεισόδια απομένουν για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φαντασμαγορικού σόου. Στην τελική ευθεία για το πολυαναμενόμενο φινάλε, και στον προημιτελικό τα 6 ζευγάρια έδωσαν το 100% τους για το εισιτήριο του ημιτελικού. Στο πιο μεγάλο και κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το βράδυ του Σαββάτου είδαμε τα αγαπημένα μας ντουέτα σε δύο ερμηνείες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, ο Γιώργος Λιβάνης και ο Μάριος Πρίαμος, η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Άρης Μακρής και η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Καραφώτης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπάθησαν να κερδίσουν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Τα ντουέτα που ξέρουμε ήταν κυριολεκτικά αγνώριστα και οι διαγωνιζόμενοι έβγαλαν τον άλλο τους εαυτό. Ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Λιβάνης ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US.

Στο «Ελα Χαμογέλα» σχολιάστηκε εκτενώς το παρασκήνιο από το δέκατο επεισόδιο του «Just The 2 Of Us» μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Νίκος Κοκλώνης παντρεύτηκε τη Βίκυ Σταυροπούλου με κουμπάρα τη Βανδή στο εντυπωσιακό επεισόδιο του «Just The 2 Of Us» και μιλά για τον «γάμο» του.

Δείτε κάποιες από τις εντυπωσιακότερες στιγμές της βραδιάς σε βίντεο: 

Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης ερμηνεύουν Οι θαλασσιές σου οι χάντρες σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Κώστα Πρετεντέρη.

Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα ερμηνεύουν Crazy girl σε μουσική και στίχους Μίμη Πλέσσα.

Τάσος Ξιαρχό και Κόνυ Μεταξά ερμηνεύουν O άντρας που θα παντρευτώ σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Δείτε όλο το 10ο επεισόδιο του Just the 2 Of Us με τον Νίκο Κοκλώνη:

 

Open TVΝίκος ΚοκλώνηςJ2US