Τηλεόραση|02.07.2020 21:42

Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Λάμπρος διεκδικεί την Ελένη από τον Κυπραίο

Newsroom

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Αγριες µέλισσες» στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει μια αλήθεια στον Κυπραίο που θα τον σοκάρει. Το γεγονός, όμως, ότι την παρακολούθησε οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι. Θα έρθει η οριστική ρήξη; Την ίδια ώρα, η Βιολέτα κάνει ακόμα μια συζήτηση με τον Σταμάτη που δεν οδηγεί πουθενά καθώς εκείνος ήρθε για να μείνει. Ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται, έντρομος, ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας.

Διαβάστε ακόμα: Αγριες μέλισσες - Το φινάλε της σειράς: Η Ελένη με τον Λάμπρο και το μυστικό για τη νύχτα του φόνου

Ο Δούκας νιώθει ότι τα σχέδιά του κινδυνεύουν, ενώ ένα τηλεγράφημα από το Υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη. Ποιος θα είναι, τελικά, ο νικητής σε αυτόν τον πόλεμο; Παράλληλα, ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτήν την φορά είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει από τα χέρια του.

T

O Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί του μια… «βόμβα» που θα γκρεμίσει, οριστικά και συθέμελα, την ηρεμία όλων.

Διαβάστε ακόμα: Πανταζάρας - Στάνκογλου: Το Κόκκινο Ποτάμι συναντά τις Αγριες Μέλισσες

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (2/7)

Η Μυρσίνη ανησυχεί για τον μυστηριώδη άντρα που βρήκε την ΑσημίναΟ Σταμάτης Μαυρουδής, ο άντρας της Βιολέτας, επιστρέφει στο χωριό και θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης μόλις το μάθει; Η Ελένη απομακρύνεται από τον Θωμά, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει πού πηγαίνει κρυφά απ' όλους

Ο Δούκας προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να σώσει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος όταν έρθει αντιμέτωπος με τον Θεοτόκη μπροστά στον πατέρα του; Θ’ αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στην αποκάλυψη της έκθεσης του καθηγητή; Η Θεοδοσία προσπαθεί να αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Λάμπρο ενώ την ίδια στιγμή η Ουρανία παλεύει ν’ αποφασίσει αν θα δεχτεί πίσω τον Κυριάκο, που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να την ξανακερδίσει. Η Πηνελόπη κατηγορεί την Ανέτ για την εξαφάνιση του Μελέτη όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. 

Ο έρωτας της Λενιώς και του Λάμπρου

Ο έρωτας της Ελένης και του Λάμπρου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) βρίσκεται σε κομβική θέση στη σειρά, καθώς οι δύο τους αν και ερωτευμένοι δεν μπόρεσαν λόγω των συνθηκών να ζήσουν μαζί. Οι φανς της σειράς Αγριες µέλισσες και της ηθοποιού Μαρίας Κίτσου, την οποία απολαμβάνει το τηλεοπτικό κοινό στον ρόλο της Λενιώς, ποστάρουν πολύ συχνά σκηνές με τους δύο ηθοποιούς και επιθυμούν το ζευγάρι να καταλήξει μαζί.

T
 
T
T
Άγριες μέλισσεςΜαρία ΚίτσουΑΝΤ1