Τηλεόραση|04.07.2020 17:25

Στεφανία: Στον αέρα το ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ του νέου της single!

Άκης Φωτόπουλος

Το «Friday» που κυκλοφόρησε από την Panik Records ήταν μεταξύ των υποψήφιων τραγουδιών που κατέθεσε η  Ελληνο- Ολλανδέζα τραγουδίστρια για τη Eurovision 2020. Το video clip του «Friday» βγήκε στον αέρα από το επίσημο κανάλι της Στεφανίας στο YouTube. Πρόκειται για ένα ποπ τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Η 18χρονη ταλαντούχα ερμηνεύτρια σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Plus Radio 102,6 της Θεσσαλονίκης  και στο Γιώργο Χαριζάνη αναφέρθηκε στη συμμετοχή της  – ως εκπρόσωπος της Ελλάδας – στη Eurovision 2021 λέγοντας μεταξύ άλλων  ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει ήδη γράψει κάποιο τραγούδι  το οποίο είναι pop και χορευτικό. Και πρόσθεσε πως ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να ηχογραφήσει το τραγούδι, αλλά και να ξεκινήσει να δουλεύει την σκηνική παρουσίαση.

Στην ίδια συνέντευξη η Στεφανία είπε ακόμη ότι το φετινό καλοκαίρι θέλει να το περάσει στις ελληνικές παραλίες, μαζί με τους παππούδες της ενώ όταν ρωτήθηκε  για τον σύντροφο της, που επίσης είναι teen icon στην Ολλανδία, αρκέστηκε να πει ότι «όλα είναι πολύ καλά».

ΣτεφανίαEurovisionFriday