ANT1: Εκτός «Πρωινού» Γραμμέλη – Καλλίδης!
Άκης ΦωτόπουλοςΗ γνωστή δημοσιογράφος – τηλεκριτικός ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την απόφαση της να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του ΑΝΤ1.
«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το "Πρωινό" για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά. Υ. Γ. Επίσης μην περιμένετε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Όπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία υγεία υγεία να έχουμε» ανέφερε σε σχετική ανάρτηση της στο Facebook η Αφροδίτη Γραμμέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες εαυτόν εκτός πρωινής ομάδας έθεσε και ο τηλεμάγειρας Βασίλης Καλλίδης ενώ φίφτι - φίφτι είναι οι πιθανότητες για να παραμείνει στο «Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα