Τηλεόραση|11.07.2020 13:34

Ο Τσαλίκης σε δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Αλέξης Μίχας

Εντός της ημέρας αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr να κάνει δοκιμαστικό ο Γιώργος Τσαλίκης για την συμμετοχή του στην νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου διαθέτει άλλωστε τηλεοπτική εμπειρία καθώς σχεδόν πριν μια δεκαετία είχε παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Password» στον Alpha και εν συνεχεία ήταν μέλος της ομάδας του πρώτου «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση

Η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Κρήτη ΤV την προσεχή Παρασκευή 17 Ιουλίου οπότε και θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι». Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως η Κρητικιά παρουσιάστρια είναι ενοχλημένη από την αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι με το οποίο ολοκληρώνει τη συνεργασία της. «Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία όπως η Ιωάννα είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια. Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρίας μας προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους “κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών – σίριαλ”» ανέφερε μεταξύ άλλων η μακροσκελής ανακοίνωση φωτογραφίζοντας το κανάλι του Φαλήρου. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αυτή που καθυστέρησε την επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ καθώς ήθελε να αποδεσμευτεί και τυπικά από το περιφερειακό κανάλι της Μεγαλονήσου και γι’ αυτό φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με την διοίκηση του σταθμού.

  

Τα δοκιμαστικά για την νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς τις επόμενες δύο εβδομάδες. Πολλά πρόσωπα έχουν ήδη δοκιμαστεί και θα ακολουθήσουν και άλλα. Τέλος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr δύο πρόσωπα που εργάζονται πίσω από τις κάμερες στο «Happy Day» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβουν το νέο μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Γιώργος ΤσαλίκηςΣΚΑΪΙωάννα Μαλέσκου