Τηλεόραση|16.07.2020 16:55

Αγριες Μέλισσες: Η Ελένη στη φυλακή, η Δρόσω σε οίκο ανοχής - Πότε θα δούμε νέα επεισόδια

Newsroom

Αυλαία έριξε για τη φετινή σεζόν η πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Είναι ένα γράμμα που είχε αφήσει στα πράγματά του ο αυτόχειρας Γιάννος και αναφέρει σχεδόν ξεκάθαρα ποιος διέπραξε τον φόνο του εξαδέλφου του. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. 

Μετά τη σύλληψή της θα ξεκινήσει η διαδικασία της δίκης της. Γι’ αυτόν τον λόγο θα στηθούν και τα ανάλογα σκηνικά: Το Κακουργιοδικείο της Λάρισας, όπου θα γίνει η πρώτη δίκη της Ελένης Σταμίρη, αλλά και οι φυλακές στις οποίες θα οδηγηθεί στη συνέχεια. Η Ελένη θα κριθεί ένοχη για τον φόνο του Σέργιου, αλλά ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος», δεν θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή που ήταν ακόμη σε ισχύ στην Ελλάδα, αλλά σε πολυετή κάθειρξη. Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς Κυπραίος δίνει τραγικό τέλος στη ζωή του. 

Ανάβουν τα «κόκκινα φανάρια»

Με άρωμα από τα «Κόκκινα Φανάρια», την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες μέλισσες». Όχι τον Σεπτέμβρη αλλά λίγο αργότερα καθώς ο πρώτος κύκλος θα κλείσει στο 151ο επεισόδιο, δηλαδή χρειάζονται ακόμη 26 επεισόδια για να ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν. Στη συνέχεια, η ιστορία θα μας μεταφέρει πέντε χρόνια μετά, στο 1965. Η Ελένη παραμένει στη φυλακή και η Δρόσω, αφού έχει δώσει το παιδί στους Σεβαστούς (Ασημίνα και Νικηφόρο), έχει φύγει για την Αθήνα προκειμένου να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται: αυτήν της τραγουδίστριας. Άλλωστε έχει εξαιρετική φωνή και μια πολύ ελκυστική παρουσία. Σύμφωνα όμως με τα σπόιλερ που κυκλοφορούν η ζωή της επιφυλάσσει άλλη μοίρα.

T

Πλέον η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά και στον Πειραιά. Συγκεκριμένα στην Τρούμπα όπου η Δρόσω θα έχει καταλήξει να εκδίδεται σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της περιοχής. Όλοι οι συντελεστές προς το παρόν για τη συγκεκριμένη ιστορία τηρούν σιγή ιχθύος και τα σχετικά γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Δρόσω στην Τρούμπα, θα έχει αλλάξει πλέον όνομα και φυσικά θα κρύβει από τους πάντες την πραγματική της ταυτότητα και τον τόπο καταγωγής της. Η Ελένη προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της μέσα από τη φυλακή, αλλά μάταια. Ωστόσο, κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από το Διαφάνι θα δει τη Δρόσω στην Τρούμπα.

T

Μετά το «Διαφάνι» στήνεται και «Τρούμπα»

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα στα σοκάκια της διάσημης και ταυτόχρονα κακόφημης συνοικίας του Πειραιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος», όπως στήθηκε το «Διαφάνι» αντίστοιχα θα στηθεί και η «Τρούμπα», με τα «σπίτια», τα καλντερίμια, τις γυναίκες και τους προστάτες τους. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει το β’ δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

T

Ο Στάνκογλου φεύγει, ο Μπισμπίκης έρχεται

Στην ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου θα δούμε το τέλος του Θωμά Κυπραίου, ενώ θα αποχωρήσουν ακόμη δύο πρόσωπα. Ο δεύτερος κύκλος, που μας μεταφέρει στο 1965, συνοδεύεται από αλλαγές και νέα πρόσωπα, αρκετά εκ των οποίων σε μόνιμους ρόλους στο καστ. Μεταξύ άλλων, εντάσσεται στη σειρά «Αγριες μέλισσες» ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Νέα επεισόδια σε δύο μήνες 

Με ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» στα social media, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς εποχής, Λευτέρης Χαρίτος, ανακοίνωσε ότι νέα επεισόδια θα δούμε ξανά σε δύο μήνες. «Φτάσαμε στο τέλος για φέτος. Πέρσι τέτοιο καιρό αρχίζαμε τα γυρίσματα. Με δυσκολίες, χαρές, άγχη, δικαιώσεις και συνεχόμενο αγώνα φτάσαμε στην προβολή του τελευταίου επεισοδίου μας. 

Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 για την εμπιστοσύνη και την αγάπη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Καραγιάννη τον παραγωγό μας και όλη την ομάδα παραγωγής που τρέχουν καθημερινά. Ευχαριστώ τους ηθοποιούς και τα δύο συνεργεία κομάντο και οι μεν και οι δε, που φάνηκαν όλοι αντάξιοι σε κάθε δυσκολία αυτής της πολύπλοκης καθημερινής σειράς. Ευχαριστώ, τέλος, τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν τόσο πολύ. Θα επανέλθουμε σε δύο μήνες ακόμα πιο δυνατοί και με μεγαλύτερες εκπλήξεις».

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1