Τηλεόραση|16.07.2020 18:03

GNTM 3: Οι παίκτες, οι νέες δοκιμασίες και οι πρώτες αποχωρήσεις από το ριάλιτι

Newsroom

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε στον φετινό κύκλο του «GNTM». Η παραγωγή του προγράμματος έχει ξεκινήσει οντισιόν και γυρίσματα από τις αρχές Ιουνίου. Οι κριτές έκατσαν στις καρέκλες τους και αρχίζουν να ξαναβλέπουν τα μοντέλα που ήδη επέλεξαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», κορίτσια και αγόρια έχουν ήδη μπει στο σπίτι και οι πρώτες αποχωρήσεις είναι γεγονός. 

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καράβας: Από τη γυμναστική στις πασαρέλες και τώρα στο GNTM

Στον φωτογραφικό φακό του Πάνο Γιαννακόπουλου στήθηκαν οι παίκτες του ριάλιτι μόδας με σκοπό να κερδίσουν την πρώτη δοκιμασία και σίγουρα όπως κάθε πρώτη φορά οι ανυποψίαστες συμμετέχοντες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μπορεί στο παρελθόν να είχαμε απολαύσει άπειρους καβγάδες ανάμεσα στα μοντέλα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, ωστόσο, τώρα αυτό δεν θα μπορεί να γίνει, αφού μόνο πέντε άτομα θα είναι σε κάθε λήψη, τα οποία μάλιστα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καράβας: Οι δυσκολίες ως μοντέλο, η πρόταση γάμου και η βοήθεια της Καγιά

T
T
T

Μπορεί οι ιθύνοντες του προγράμματος να ήθελαν να φιλοξενούνται στο σπίτι του GNTM 24 παίκτες, ωστόσο εξαιτίας του κορονοϊού, το κανάλι ακολουθεί αυστηρά τους κανόνες υγείας και έτσι 20 συνολικά θα είναι οι συμμετέχοντες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του τοπ μόντελ. Οι δοκιμασίες ήταν άλλο ένα θέμα που προβλημάτισαν τους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς φοβούνται πως μια νέα έξαρση του κορονοϊού θα τους χαλάσει τα σχέδια. Έφτιαξαν, λοιπόν, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εκεί θα γίνονται οι φωτογραφίσεις και έτσι δεν θα δούμε καμία εξωτερική δοκιμασία αποχώρησης.

GNTMGNTM 3μοντέλα