Τηλεόραση|17.07.2020 16:55

Αγριες Μέλισσες - Το Twitter αποθέωσε το τελευταίο επεισόδιο: Έτσι «επέστρεψε» ο Σέργιος Σεβαστός

Newsroom

Αυλαία έριξε για τη φετινή σεζόν η πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Είναι ένα γράμμα που είχε αφήσει στα πράγματά του ο αυτόχειρας Γιάννος και αναφέρει σχεδόν ξεκάθαρα ποιος διέπραξε τον φόνο του εξαδέλφου του.

Παράλληλα, η Δρόσω έφερε στον κόσμο ένα μικρό αγοράκι, το οποίο παρέδωσε στη μεγαλύτερη αδελφή της. Το επεισόδιο τελείωσε με την «επιστροφή» του Σέργιου Σεβαστού, καθώς ο Δούκας ζητάει από την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να δώσουν στον γιο τους το όνομα του δολοφονημένου γιου του. Η έκπληξη και η ταραχή της Ελένης όταν άκουσε την επιθυμία του Δούκα ήταν εμφανής. 

Διαβάστε ακόμα: Αγριες μέλισσες - Νέα σεζόν: Η Ελένη καταδικάζεται για τον φόνο του Σέργιου

Οι «Άγριες Μέλισσες» κατάφεραν με την πλοκή και τις εκπληκτικές ερμηνείες όλων όσων συμμετείχαν στο καστ να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου για όλη τη διάρκεια προβολής του σημείωσε 40,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο φτάνοντας έως και 47,3% σε τηλεθέαση τετάρτου, ενώ στο δυναμικό κοινό «χτύπησε» 42,2% σημειώνοντας 35,1% μέσο όρο.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες μέλισσες: Οι τρεις αδελφές Σταμίρη όπως δεν τις έχεις ξαναδεί

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να σχολιάζουν τις εξελίξεις της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 και φυσικά ανυπομονούν για τον δεύτερο κύκλο που θα έρθει τον Σεπτέμβριο. Οι περισσότεροι θεώρησαν άδικο αυτό που συνέβη στη Δρόσω, η οποία παρέδωσε το μωρό που γέννησε στην αδελφή της καθώς το να δίνει μία μάνα το παιδί της και μάλιστα λίγο αφότου το έχει γεννήσει, γνωρίζοντας πως δεν θα το ξαναδεί ποτέ, είναι ίσως το σκληρότερο που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα.

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
TwitterΆγριες μέλισσεςANT1