Τηλεόραση|19.07.2020 17:59

Ελίφ - Επόμενα επεισόδια: Ο Σελίμ σώζει από βέβαιη ληστεία έναν ηλικιωμένο

Newsroom

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο «Ελίφ» στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του Star. Η Ελίφ και η Ιντζί βρίσκονται στο πάρκο και δίνουν άλλη μία «παράσταση» όταν βλέπουν ένα φτωχό παιδάκι να τις κοιτάζει. Τα δύο κορίτσια το πλησιάζουν και μοιράζονται το φαγητό τους μαζί του. Τη σκηνή βλέπει ένας επιχειρηματίας. Εντυπωσιασμένος από τη συμπεριφορά των κοριτσιών τους δίνει ένα μεγάλο ποσό. Χαρούμενες η Ελίφ και η Ιντζί επιστρέφουν σπίτι και μετρούν τα χρήματα, όταν η Μελέκ μπαίνει στο δωμάτιο. Αναστατωμένη από το θέαμα ζητά από τα κορίτσια να της πουν πού βρήκαν τόσα χρήματα. Οταν αντιλαμβάνεται την πρόθεση των κοριτσιών να βοηθήσουν τον Γιουσούφ με το χρέος του, σταματά να τις μαλώνει και προτείνει να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να αγοράσουν ένα δώρο για το καινούργιο μαγαζί του Γιουσούφ. Τα κορίτσια ενθουσιάζονται με την ιδέα.

Αργότερα, ο Σελίμ και ο Γιουσούφ βρίσκουν τη Σιταρέ στο κλαμπ και αφού τη γλιτώνουν από έναν ενοχλητικό πελάτη, της λένε ότι δεν χρειάζεται να δουλεύει στο κλαμπ. Σύντομα οι παροτρύνσεις και η επιμονή του Γιουσούφ έχουν αποτέλεσμα, αφού η Σιταρέ αρνείται στο αφεντικό της να πάει στο κλαμπ. Εκείνος εκνευρισμένος ζητά από τους άντρες του να τη βρουν και να την οδηγήσουν μπροστά του. Την ίδια ώρα, στο νέο μαγαζί του Γιουσούφ όλοι βοηθούν για τα εγκαίνια. Εκείνος συγκινημένος βγάζει έναν μικρό λόγο και ευχαριστεί όσους τον υποστήριξαν αναφέροντας πρώτα τη Λεϊλά. Εκείνη, όμως, δεν έχει φτάσει ακόμα για να τον ακούσει. Ξαφνικά δύο άντρες εισβάλλουν και πυροβολούν στον αέρα. Πρόκειται για τους άντρες του αφεντικού της Σιταρέ. Ο Γιουσούφ, ο Σελίμ και ο Ορχάν αντιδρούν αμέσως και δίνουν ένα καλό μάθημα στους μπράβους, αλλά ο Ορχάν τραυματίζεται ελαφρά από ένα μαχαίρι.

Η Σιταρέ τρέχει κοντά του για να τον φροντίσει. Από τον τρόπο που κοιτάζονται ο Γιουσούφ αντιλαμβάνεται πως ανάμεσά τους υπάρχει έλξη. Εν τω μεταξύ, ο Σελίμ εξακολουθεί να υποφέρει από ζαλάδες, αλλά αρνείται να πάει σε γιατρό. Πιστεύει ότι για την κατάστασή του φταίει το άγχος, που αυξάνεται όταν δέχεται μια ειδοποίηση τακτοποίησης του λογαριασμού της πιστωτικής του κάρτας. Ο Σελίμ πηγαίνει στην τράπεζα για να διευθετήσει το ζήτημα, χωρίς αποτέλεσμα. Φεύγοντας βλέπει έναν ηλικιωμένο πελάτη της τράπεζας να δέχεται επίθεση. Χωρίς δισταγμό εξουδετερώνει τους κλέφτες και γλιτώνει τα χρήματα του ηλικιωμένου. Ο τελευταίος όμως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ο Σελίμ τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και μένει δίπλα του μέχρι να συνέλθει. Ο γιος του θύματος, μόλις μαθαίνει τι συνέβη, βρίσκει τον Σελίμ, τον ευχαριστεί για όσα έκανε και του δίνει την επαγγελματική του κάρτα.

Η Μελέκ πέφτει θύμα της ζήλιας της Λεϊλά, όταν μια γειτόνισσα, η Νερμίν, της ζητά να της ράψει ένα φόρεμα. Η Νερμίν βγάζει το πορτοφόλι της για να δώσει μια προκαταβολή, αλλά η Μελέκ αρνείται. Η Λεϊλά βρίσκει την ευκαιρία να αρπάξει τα χρήματα και να πετάξει το πορτοφόλι πίσω από τον καναπέ. Η Μελέκ το βρίσκει και το παραδίδει στη Νερμίν. Οταν ανοίγει το πορτοφόλι και βλέπει ότι λείπουν τα χρήματα, η Νερμίν έξαλλη κατηγορεί τη Μελέκ.

Star TVΕλίφ