Τηλεόραση|22.07.2020 12:47

Με σάουνα και τζακούζι το σπίτι του «Big Brother» - Ο ρόλος του Μικρούτσικου

Αλέξης Μίχας

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ή το αργότερο τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ το νέο «Big Brother», η έναρξη του οποίου αναβλήθηκε την προηγούμενη άνοιξη λόγω κορονοϊού. Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή του ριάλιτι εγκλεισμού που εγκαινίασε αυτού του είδους την τυπολογία προγράμματος στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 χαρίζοντας τότε στο κανάλι του Αμαρουσίου σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης.

«Ήταν Νοέμβριος με πολλές προτάσεις και βολιδοσκοπήσεις για τηλεοπτικές εκπομπές. Επικοινώνησαν μαζί μου από τον ΣΚΑΪ και μου πρότειναν την παρουσίαση. Δεν είχα λόγο να την απορρίψω. Είπαμε να το συζητήσουμε. Θεώρησα ότι είναι ένα πρότζεκτ του βεληνεκούς μου. Συζήτησα και έχω να σου πω πως περισσότερο με κέρδισαν οι άνθρωποι παρά το πρότζεκτ και η ιδέα. Είμαι προσωποκεντρικός. Αυτοί οι άνθρωποι είδαν κάτι σε μένα και επίσης δεν ήθελα να κάνω κάτι προβλέψιμο μετά το “Globetrotters” αναφέρει στο ethnos.gr ο Χάρης Βαρθακούρης. Θα είναι ο παρουσιαστής του σόου και θα υποδεχθεί τους 16 διαγωνιζόμενους στο σπίτι του Big Brother στο Μαρκόπουλο. Στο team των συμμετεχόντων έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό καστ. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από την επίσκεψη του ethnos.gr στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», άνδρες και γυναίκες θα διαμένουν σε χωριστά δωμάτια.

Το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23:00 μετά την ολοκλήρωση των «8 λέξεων» και τα καθημερινά επεισόδια θα έχουν πολλές δοκιμασίες εντός σπιτιού. Την Κυριακή στις 21:00 θα προβάλλεται το live με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη ενώ σε ειδικό ρόλο θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από 12 χρόνια απουσίας. Θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα της εβδομάδας κατά την διάρκεια της οποίας ενδέχεται να τον βλέπουμε και να επισκέπτεται το σπίτι του ριάλιτι. Θα υπάρχουν 2 ακόμη σχολιαστές, ένας άνδρας και μια γυναίκα ή δύο γυναίκες που επίσης θα σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι την εβδομάδα που πέρασε. Και μετά θα ξεκινά με τη συμμετοχή φυσικά του τηλεοπτικού κοινού η διαδικασία της αποχώρησης. Το ριάλιτι θα διαρκέσει 100 ημέρες και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του «Μεγάλου αδελφού» την φωνή την οποία ακούτε στο βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr.

Το νέο σπίτι του «Big Brother» που βρίσκεται στα στούντιο Κ2 ιδιοκτησίας της εταιρίας παραγωγής JK Karagiannis Productions αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι και κουζίνα, μεγάλο μπάνιο και φυσικά το δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού. Στον μεγάλο εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα, τζακούζι αλλά και κιόσκι για τους καπνιστές παίκτες.

Big BrotherΑνδρέας ΜικρούτσικοςΣΚΑΪ