Τηλεόραση
|
28.08.2020 14:32
Ώρα Ελλάδος: Πρεμιέρα για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN
NewsroomΑπό τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και καθημερινά στις 06:00 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», θα δίνουν το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας, αναλύοντας την επικαιρότητα και αναδεικνύοντας όλα όσα απασχολούν τους πολίτες.
Με ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων, απευθείας συνδέσεις και διεθνείς ανταποκρίσεις από τα μεγάλα κέντρα των εξελίξεων, η «Ώρα Ελλάδος» καταγράφει τον παλμό της ημέρας. Καλεσμένοι στο στούντιο οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής, σχολιάζουν τα σημαντικά γεγονότα και δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις