Τηλεόραση|31.08.2020 17:36

ΦλΕΡΤ: Η Νάντια Κοντογεώργη έκανε πρεμιέρα - Παρουσίασε τους νέους συνεργάτες της

Newsroom

Ανανεωμένο, ζωντανό, κεφάτο, ακόμη πιο ελκυστικό, εμπλουτισμένο με νέους συνεργάτες και καινούργιες ενότητες, έκανε πρεμιέρα το «φλΕΡΤ» με τη Νάντια ΚοντογεώργηΗ ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ παραμένει, και φέτος, πιστή στα θέματα τέχνης και πολιτισμού, υγείας, ευεξίας και οικογένειας, ισότητας, επιστήμης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας.

Η παρέα μεγαλώνει και υποδέχεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Γιώργο Δάσκαλο, οι οποίοι εντάσσονται στην ομάδα του «φλΕΡΤ», που θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για δύο ώρες, από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα, με ακόμη περισσότερο κέφι, ποιοτική ψυχαγωγία, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και, φυσικά, με ξεχωριστούς καλεσμένους.

«Ένιωσα και εγώ, που δεν το περίμενα, γιατί και για εμένα είναι καινούριο όλο αυτό, ότι μου έλειψε το πλατό, η επικοινωνία που έχουμε φτιάξει εμείς μεταξύ μας. Γι' αυτό σας ευχαριστούμε για τα πολύ όμορφα μηνύματα. Ευχαριστώ όλους εσάς που το καλοκαίρι σας πέτυχα στον δρόμο και μου λέγατε τόσο ωραία λόγια. Έχω διπλή χαρά σήμερα και επειδή ξεκινάμε και θα έχουμε την πολύ ωραία επικοινωνία μας και γιατί έχουμε γυρίσει εξελιγμένοι σε όλες τις κατευθύνσεις» ήταν τα πρώτα λόγια που ανέφερε η παρουσιάστρια. 

Νάντια ΚοντογεώργηφλερτπρεμιέραΛάμπρος Κωνσταντάρας