Τηλεόραση|01.09.2020 17:09

Ιωάννα Μαλέσκου: Oλοι μιλούν για τη νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ - Τα νούμερα τηλεθέασης

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Love it», το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Αυγούστου. Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της νέας εκπομπής και με ένα τεράστιο χαμόγελο, αλλά και με αρκετό άγχος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές. Επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο φόρεμα με κόκκινες και φούξια πινελιές.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love It» έγιναν αμέσως trend στο Twitter με την πλειοψηφία των tweets να ήταν θετικά, με πολλά από αυτά να εστιάζουν στον τρόπο που χειρίζεται η παρουσιάστρια την ελληνική γλώσσα. «Η Μαλέσκου τα λέει. Έχει σωστή εκφορά λόγου και είναι και πανέμορφη. Νομίζω της αξίζει αυτό που κάνει και μπράβο της» έγραψε ένας χρήστης. «Γλυκύτατη και ενδιαφέρουσα παρουσία! Είναι ο ορισμός της παρουσιάστριας» γράφει ένας άλλος. 

T
T
T

Η πρεμιέρα του «Love It» κράτησε στον ΣΚΑΪ το 16,7% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 17,6% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 19,2%. Γεμάτη κέφι και αστείρευτο λόγο, η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται από την Κρήτη για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, μέσα από το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Ιωάννα ΜαλέσκουτηλεθέασηπρεμιέραΣΚΑΪ