Τηλεόραση|04.09.2020 13:49

Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Αποχωρούν νωρίτερα από το «Καλοκαίρι #not»

Newsroom

Έχοντας συμπληρώσει δύο μήνες καθημερινών μεταδόσεων από την πρεμιέρα του στις 6 Ιουλίου, το «Καλοκαίρι #Not» κατάφερε να γίνει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού και την υψηλότερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο slot του, 9:50-13:00. Δύο ζευγάρια στη ζωή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Νάταλι Κάκκαβα και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έγιναν η πιο ξεχωριστή και ταιριαστή τηλεοπτική παρέα το φετινό καλοκαίρι. 

Ωστόσο, με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι εκείνος και η σύζυγός του θα αποχωρήσουν μία βδομάδα νωρίτερα από την πρωινή εκπομπή του OPEN, καθώς θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και θα ήθελε λίγες ημέρες να ξεκουραστεί. 

«Επειδή πολλοί (και σας ευχαριστώ γι’αυτό) με ρωτάτε, οφείλω να σας πω, πως αυτό το ωραίο τηλεοπτικό ταξίδι ολοκληρώνεται (όπως αρχικά είχαμε συμφωνήσει) την Παρασκευή. Οφείλω στον εαυτό μου και στην οικογένεια μου (μετά από 52 εβδομάδες καθημερινής δουλειάς), λίγες ημέρες ξεκούρασης. Οφείλω, επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τα καθημερινά απίστευτα γλυκά σας μηνύματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @opentvgr, στον @nkoklonis, στον @themismallis για την εμπιστοσύνη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους συνεργάτες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κορίτσι μου @n.kakkava που κατάφερε για ακόμη μια φορά να με εκπλήξει ευχάριστα. Ραντεβού πρώτα ο Θεός, στις 14 του μήνα στο @eutixeite με την αγαπημένη μου @katken85».

T

Εμφανώς συγκινημένη η Νάταλι Κάκκαβα έστειλε στους τηλεθεατές και στην ομάδα του «Καλοκαίρι #not» μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα τις ευχαριστίες και την αγάπη τους στην τελευταία τους παρουσία στην εκπομπή, στο τέλος αυτού του υπέροχου τηλεοπτικού ταξιδιού. «Ήταν πολύ συγκινητικό να περπατάς στον δρόμο και να έρχεται να σου μιλάει ο κόσμος. Αυτό το εισπράξαμε αρκετά έντονα. Αν και σύντομο αυτό το τηλεοπτικό μας ταξίδι, είχε έντομα συναισθήματα. Ευχαριστώ όλους εσάς, από τα κορίτσια στο μακιγιάζ μέχρι όλους εσάς εδώ που ήσασταν γλυκύτατοι. Εσάς παιδιά (Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου) που είχαμε την ευκαιρία το φετινό καλοκαίρι να σας γνωρίσουμε. Με το καλό ο γάμος σας. Να χαίρεστε την μπέμπα σας και ότι επιθυμείτε στη ζωή σας να σας τύχει. Είστε αγωνιστές. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον άντρα μου. Ήμουν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του και συνεχίζω να είμαι» τόνισε με δάκρυα στα μάτια η Ναταλί Κάκκαβα. 

Γρηγόρης ΓκουντάραςOPENΝαταλί ΚάκκαβαΚαλοκαίρι #not