Big Brother: Ο Τζέι Πρόνταν αποχώρησε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»
NewsroomΤο βράδυ της Παρασκευής, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο live του «Big Brother». Στην έναρξη του σόου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στη συνέχεια κάλεσε στο πλατό τον Χάρη Βαρθακούρη.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση για την πρώτη εβδομάδα ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Τζέι Πρόνταν (Jay Prodan), με τον τελευταίο να αποχαιρετά το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».
Διαβάστε ακόμα: Big Brother - Μικρούτσικος: Στο πρόσωπο της Σοφίας είδε την πρώην του Δήμητρα Ρουμπέση
O Τζέι είναι 24 ετών και κατάγεται από το Μπαγκλαντές. Είναι ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου και έχει τρέλα με το Tik Tok. Αγαπημένο του hobby… ο σχολιασμός στα social, οπότε βλέπει το Big Brother ως… επέκταση του hobby του. Θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο!
- Δημοσκόπηση OPEN: Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70% και μικρό «ρήγμα» στη ΝΔ - Στο 22,5% η πρόθεση ψήφου
- Η «λεπτή κόκκινη γραμμή» Μητσοτάκη και το εσωκομματικό σφυροκόπημα - «Περιμένατε να γίνει Κούγκι»
- Δολοφονία 21χρονου στην Κρήτη: Ξεσπά η αδελφή του θύματος - «Τρία χρόνια ζούσαμε έναν εφιάλτη»
- Metallica: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ ενόψει της συναυλίας