Τηλεόραση|07.09.2020 10:56

Big Brother: Δημοσιογράφος έφυγε από πάνελ πρωινής εκπομπής στον αέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Newsroom

Ενταση επικράτησε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Σήμερα», με αφορμή το περιστατικό με τις δηλώσεις του πρώην πλέον παίκτη του Big Brother Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού γυναικών. Ο δημοσιογράφος της Αυγής Αντώνης Πετρόπουλος, αποχώρησε από το πάνελ, θέλοντας να καταδικάσει με την συμβολική όπως χαρακτήρισε κίνησή του τη χυδαία συμπεριφορά του παίκτη, που μεταδόθηκε στο ριάλιτι που φιλοξενεί στη συχνότητά του το κανάλι του Φαλήρου.

Την ίδια στιγμή οι συνάδελφοί του και παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, του ζήτησαν να παραμείνει εκφράζοντάς του την «συμπαράστασή» τους στο μένος του, τονίζοντας ότι και το κανάλι καταδίκασε την συμπεριφορά του παίκτη, και η παραγωγή τον απομάκρυνε, αλλά και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι καταδίκασαν τις χυδαίες τοποθετήσεις του παίκτη.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ήταν ανένδοτος κι αφού ζήτησε συγγνώμη από τους παρουσιαστές είπε ότι δεν θα μείνει στην εκπομπή «ως έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλοτύρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες».

«Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Θα ήθελα εντελώς συμβολικά... Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά... αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής τον κατηγόρησαν για ασέβεια στο πρόσωπό τους, ενώ έτερος συνάδελφός του, που βρισκόταν στο πάνελ, τον κατηγόρησε ότι κάνει σόου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

δημοσιογράφοςτηλεοπτική εκπομπήΑντώνης ΑλεξανδρίδηςBig Brother