Τηλεόραση|07.09.2020 13:21

Αντελίνα Βαρθακούρη για Big Brother: «Καταδικάζω τέτοιου είδους συμπεριφορές»

Newsroom

Μετά το κατάπτυστο σχόλιο με αναφορά σε βιασμό ο 30χρονος Κρητικός Αντώνης Αλεξανδρίδης βρίσκεται εκτός Big Brother. Τις τελευταίες ώρες κάποιοι χορηγοί του ριάλιτι έχουν αποχωρήσει, ενώ παράλληλα με την κατακραυγή των χρηστών του Διαδικτύου, είχαμε και την ξεκάθαρη τοποθέτηση του παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Η σύζυγος του Χάρη, Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μια ανάρτηση σχολιάζοντας την αποχώρηση του παίκτη από το Big Brother και το σχόλιο περί βιασμού, αναφέροντας τις κόρες της και καταδικάζοντας περιστατικά βίας και εκφοβισμού. «Ως γυναίκα, μητέρα δύο κοριτσιών και πολίτης αυτής της χώρας, που το τελευταίο διάστημα έχει πονέσει και καταρρακωθεί με περιστατικά βίας και εκφοβισμού, καταδικάζω με κάθε τρόπο και δυνατή φωνή, τέτοιου είδους συμπεριφορές», έγραψε στο Instagram.

Νωρίτερα ένας χρήστης του Twitter έστειλε το επίμαχο βίντεο στην Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία του είχε απαντήσει ότι έχει ενημερώσει τον σύζυγό της και εκείνος με τη σειρά του θα μιλούσε με την παραγωγή του reality. 

T

Εδώ και αρκετές ώρες το hashtag #cancelbigbrother είναι πρώτο trend στο Twitter με πλήθος από χρήστες να ζητούν την ακύρωση του reality.

Big BrotherΑντελίνα ΒαρθακούρηΧάρης Βαρθακούρης