Τηλεόραση|07.09.2020 13:19

Φαίη Σκορδά: Εκανε πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα - Η αποκάλυψη για τη μύτη της

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε η Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 για όγδοη συνεχή χρονιά. Η φετινή έναρξη ήταν εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς είδαμε την ξανθιά παρουσιάστρια να παρακολουθεί καθισμένη στην καρέκλα την πρεμιέρα κάθε χρονιάς απ' όταν ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα

«Καλημέρα για μία ακόμα χρονιά, εδώ στον ΑΝΤ1. Είναι η όγδοη χρονιά και σκεφτόμουν, ενώ έβλεπα το βίντεο, όταν είχαμε πρωτοφτάσει εδώ, όταν είχαμε πρωτοέρθει στην πρώτη μας χρονιά, ήμουν έγκυος τον Δημήτρη, θυμάμαι. Πραγματικά κάθε χρονιά σημαίνει για μένα διαφορετικά πράγματα. Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για φέτος μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι για όλους μας. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, σε εσάς, στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και την οικογένεια του Πρωινού» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της λόγια.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά παρουσίασε την ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει τη φετινή χρονιά και σαν στόχο έχουν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Κόνι Μεταξά.

Η αισθητική παρέμβαση στη μύτη

Λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής με αιφνιδίασε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει αισθητική παρέμβαση στη μύτη, αλλά όχι πλαστική. «Κάνε ένα κοντινό, θα απαντήσω. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στη μύτη μου. Αλλά, υπάρχει μία μέθοδος, το ανακάλυψα πριν από ενάμισι χρόνο και το έκανα πρώτη φορά πριν ενάμισι χρόνο σχεδόν. Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών. Έχω κάνει αυτή τη μικρή διόρθωση με δύο τσιμπηματάκια» υπογράμμισε. 

πρεμιέραΓιώργος ΛιάγκαςΑΝΤ1Φαίη Σκορδά