Τηλεόραση|08.09.2020 19:52

Στον «πάγο» η Αντελίνα Βαρθακούρη στον Alpha - Ολο το παρασκήνιο

Newsroom

Δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του Alpha και της Αντελίνας Βαρθακούρη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» η παρουσιάστρια δέχθηκε μια άτυπη πρόταση από το κανάλι, αλλά την απέρριψε. Ήθελαν να συμμετάσχει στο πάνελ του «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή.  

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 από την αρχή των συζητήσεων της Αντελίνας Βαρθακούρη και του Alpha υπήρχε το ενδεχόμενο εκείνη να παρουσιάσει καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Τελικά αποφασίστηκε να βγει το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν καλά και τελικά η εκπομπή διακόπηκε.  Πριν μερικές εβδομάδες τελικά χτύπησε το τηλέφωνο της Αντελίνας Βαρθακούρη και βολιδοσκοπήθηκε για τη συμμετοχή της στο πάνελ του «Happy Day». Απάντησε αρνητικά και έκτοτε δεν υπάρχει καμία επικοινωνία. Άλλωστε την καλύπτει το συμβόλαιό της που προβλέπει θέση παρουσιάστριας. 

Όσον αφορά στην επαναφορά του «Πάμε Πακέτο» στην εκπομπή αναφέρθηκε πως στην Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έχει γίνει πρόταση για την παρουσίασή του και μάλιστα η παρουσιάστρια επικοινώνησε με την Βίκυ Χατζηβασιλείου λέγοντάς της πως δεν έχει συζητήσει τίποτα σχετικά με την παρουσίαση του «Πάμε Πακέτο». Το συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι του 2021. 

Αντελίνα ΒαρθακούρηAlpha TV