Τηλεόραση|12.09.2020 13:44

Big Brother - Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μη μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι»

Newsroom

«Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» μετά το τέλος του χθεσινού live του Big Brother. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στο σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα σχόλια που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης περί βιασμού, είπε: «Στα εμπόδια ανθίζει κάτι και από τα εμπόδια βγαίνει και ψωμί. Δεν είναι εύκολα πράγματα για πάρα πολλούς λόγους γιατί εμπλέκονται πολλοί. Έκανα μία τοποθέτηση στηριγμένος στη γνώμη μου, σε κάποιες επιλογές του σταθμού και προσπαθώντας να δείξω με έναν ανοικτό τρόπο κάποιες διαστάσεις. Περίμεναν στη γωνία ένα συμβάν. Έγινε μια λεξούλα, πολύ βαριά. Και ο σταθμός σταμάτησε το διαδίκτυο και απέσυρε τα πάντα… Όλη αυτή η φασαρία προς τι; Καταδικαστέο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά μην μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι που πετάνε τη μπάλα έξω για καθυστέρηση». 

Σημειώνεται ότι στην έναρξη του live, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως έκανε πρόταση στον ΣΚΑΪ για συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ενώ εκθείασε τον σταθμό για τη στάση που κράτησε σχετικά με το θέμα. «Εγκαλούν το ραδιοτηλεοτικό να εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ για όλο αυτό που συνέβη. Αυτό είναι τρομακτικό. Το ραδιοτηλεοπτικό μπορεί να σταματήσει εκπομπή στο ράδιο και στην τηλεόραση. Εκεί είχαμε μια διαδικτυακή ιστορία. Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ευαισθησία και ταχύτητα αυτό το πράγμα το απομόνωσε, έκοψε το live-streaaming, δεν έπαιξε κανένα στιγμιότυπο. Αρκέστηκε σε μία ανακοίνωση που είχε χαρακτήρα πειθαρχικό. Το έκανε με λεπτότητα, να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την αντίδρασή του» υπογράμμισε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια ηθική, ηθικολογούν ασύστολα, τα λένε για τον ανταγωνισμό (...) αν έχουμε τέτοια αντίληψη για το Διαδίκτυο ξέρεις πόσες τέτοιες δηλώσεις γίνονται παγκοσμίως; Γίνεται αυτή την ελευθερία- ελευθεριότητα του Διαδικτύου να τη φρενάρουμε; Και σήμερα την ανακαλύπτουμε; Στο πρόσωπο του ΣΚΑΪ; Και για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίει ο Big Brother; Τόσα μνημόνια, τόσοι κορονοϊοί και γενικότερα προβλήματα...» συμπλήρωσε. 

Big BrotherΣΚΑΪΑνδρέας Μικρούτσικοςτηλεθέαση