Τηλεόραση|14.09.2020 11:38

The Voice: Η πρεμιέρα και το σχόλιο του Πάνου Μουζουράκη για τη Σολωμού

Newsroom

Το μουσικό show «The Voice of Greece» επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ και έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με το πρώτο συναρπαστικό επεισόδιο των Blind Auditions. Ωραίες φωνές ήρθαν για να μαγέψουν το τηλεοπτικό κοινό. Οι τέσσερις κριτές πήραν τη θέση τους στις καρέκλες για να διεκδικήσουν και πάλι για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας. Η αγαπημένη παρέα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε υποψήφιους τραγουδιστές με όνειρα και φιλοδοξίες. Παρουσιαστής του The Voice ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος με το δικό του μοναδικό στιλ υποδέχτηκε τους coaches και στήριξε τους υποψήφιους τραγουδιστές. 

Από το 1ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι: Ειρήνη Μιχαήλ – Ελ Μασρί, Στέφανη Ιωάννου, Στέφανης Καρπέτης, Γιάννης Παντελαίος, Βασιλική Μέση, Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Μάιρα Σηφάκη, Έφη Ραυτοπούλου, Στάθης Στιβαχτάκης, Αλεξάνδρα Σιετή. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.

O Πάνος Μουζουράκης λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Τhe Voice, γεμάτος κέφι αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού. Όταν ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μάθει το συμβολισμό του τατουάζ της πρώτης διαγωνιζόμενης που έγραφε «Μαρία», εκείνη του απάντησε πως είναι το όνομα της μητέρας της, παρόλο που στην αρχή ήθελε να κάνει πλάκα στους κριτές πως ήταν το όνομα κάποιας πρώην της. Ο Πάνος Μουζουράκης έσπευσε να το σχολιάζει, αναφέροντας γελώντας πως «Δεν πειράζει είναι η δική μου πρώην», δηλαδή η Μαρία Σολωμού.

Η Αλεξάνδρα Σιέτη ήταν από τις φωνές που εντυπωσίασαν τους κριτές

H Αλεξάνδρα τραγούδησε το Cry baby και από τα πρώτα δευτερόλεπτα τράβηξε το ενδιαφέρον των τεσσάρων κριτών. H νεαρή τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα έχει συνεργαστεί με τον Διονύση Σαββόπουλο στο παρελθόν, έκανε πρώτη την Ελενα Παπαρίζου, μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Μόνο που η Παπαρίζου… μπλόκαρε τον Μουζουράκη, ο ο οποίος δεν μπορούσε να την διεκδικήσει. Ελάχιστες στιγμές μετά γύρισε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σάκη Ρουβά, η οποία επίσης προσπάθησε με την σειρά της να τον μπλοκάρει, αλλά το μπλοκάρισμα δεν έπιασε. Η Ελενα Παπαρίζου τελικά την πήρε στην ομάδα της.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση στην πρεμιέρα του «The Voice» κινήθηκε στο 30,7% στο γενικό και στο 29,9% στο δυναμικό κοινό. Το talent show έφτασε σε τέταρτο έως το 42,7%.

Πάνος ΜουζουράκηςΕλεωνόρα ΖουγανέληThe VoiceΈλενα ΠαπαρίζουΣάκης Ρουβάς