Τηλεόραση|15.09.2020 17:42

Αγγελική - Επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αγγελική

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε η δραµατική σειρά του Alpha «Αγγελική», σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική. Η Μαίρη Μηνά έχει διαπρέψει σε πρωταγωνιστικούς, θεατρικούς ρόλους τα τελευταία 4 χρόνια. H Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει τηλεοπτικό comeback 10 χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση και υποδύεται μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό μιας ισχυρής οικογένειας.

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, η Αγγελική Γρηγορίου είναι μια νεαρή νοσοκόμα, η οποία μόλις ξεκίνησε να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού. Έχει έρθει για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Αθηνάς Αργυρού, της κεφαλής της οικογένειας. Η Αθηνά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει με την καθοδήγηση και την στήριξη της Αγγελικής. Με την γοητεία, τον επαγγελματισμό και την φαινομενική αθωότητά της, η Αγγελική κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη, αλλά και το ενδιαφέρον όλων των μελών της οικογένειας, χωρίς να κινήσει υποψίες για την πραγματική της ταυτότητα και τα κρυφά της σχέδια.

«Αγγελική» - Διαβάστε τι θα γίνει στα επεισόδια της Τρίτης (15/9) και Δευτέρας (21/9) στις 21:00

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραµατικής σειράς του Alpha. Στο διπλό επεισόδιο της Τρίτης (15/9), ο Μιχάλης βρίσκει το σκύλο του, τον Άργο, βαριά άρρωστο και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Δημήτρη. Η Αθηνά ανησυχεί για την εξέλιξη που θα έχει το δείπνο στο σπίτι του Παύλου και αποφασίζει να πάει η ίδια εκεί με τη συνοδεία της Αγγελικής. Η τελευταία ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι ο εραστής της Τζένης και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της. Ο Μιχάλης, έχοντας μάθει για το παρελθόν των Αργυρών και για να προστατέψει την Κατερίνα από αυτούς, της προτείνει να φύγουν απ’ το σπίτι και να ζήσουν μαζί. Ο Στέφανος και η Τζένη συγκρούονται πάλι λόγω της Δανάης. Η Σοφία λαμβάνει μία σειρά από μηνύματα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η ερωμένη του άντρα της ενώ, παράλληλα, της δίνει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο θα συναντηθούν ο Παύλος και η Τζένη.

Η Κατερίνα αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη

Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο -εκείνος κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε. Η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε την Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλειά της, ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος. Η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει απ’ το σπίτι. Η Αθηνά, επιχειρεί να αποτρέψει τη Σοφία απ’ το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα, πράγμα που κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος ομολογεί στην Αγγελική τα αληθινά του αισθήματα προς αυτήν. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της Αθηνάς.

Alpha TVΦιλαρέτη ΚομνηνούΑγγελικήεπεισόδια