Τηλεόραση|14.09.2020 16:59

GNTM spoiler: Οι έξι παίκτες που βρίσκονται ήδη στο σπίτι του ριάλιτι μόδας

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη εβδομάδα ο νέος κύκλος του GNTM. Το παιχνίδι, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για δύο σεζόν, επέστρεψε στο Star για ν' αλλάξει τα δεδομένα. Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του τοπ μόντελ. Στο ρόλο των τεσσάρων κριτών βρίσκονται η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Διαβάστε ακόμα: Άγγελος Μπράτης: Με παρομοιάζουν στο Twitter με την Κορίνα από τα «Εγκλήματα»

Αυτή τη σεζόν, ωστόσο, οι τέσσερις κριτές έχουν στα χέρια τους ένα «μυστικό όπλο», που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των audition. Ονομάζεται «Wild Card» και κάθε κριτής έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική. 

Αν και οι ιθύνοντες του προγράμματος ήθελαν να φιλοξενούνται στο σπίτι του GNTM 24 παίκτες, ωστόσο εξαιτίας του κορονοϊού, το κανάλι ακολουθεί αυστηρά τους κανόνες υγείας και έτσι 20 συνολικά θα είναι οι συμμετέχοντες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του τοπ μόντελ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Ευτυχείτε», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM είναι οι: Ηρακλής Τσουζίνοβ, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Δημήτρης Κοκκονάκης, Μαρινέλα Ζίλα, Παρασκευή Κερασιώτη και Χρύσα Γαμβράκη. 

Πασχάλης Ηλιάδης: Στο GNTM πέρασαν άτομα που είχαν βύσμα

Ο αγρότης από τα Φάρσαλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την εμπειρία του από το GNTMΟ Πασχάλης Ηλιάδης, οποίος είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα του ριάλιτι, σπουδάζει οινολογία και δραστηριοποιείται ως αγρότης. Η «αχίλλειος πτέρνα» του, όπως είχε εξομολογηθεί, είναι το ύψος του. Έχει ύψος 1,79, αρκετά οριακό για άνδρα μοντέλο.

Πήγα στο GNTM γιατί ήθελα να δω την τύχη μου. Να δοκιμάσω μία νέα εμπειρία. Πήγα μέχρι και το bootcamp και μετά έφυγα. Με έκοψαν γιατί το ύψος μου είναι πολύ χαμηλό για τα δεδομένα που ζητούσαν. Η Βίκυ Καγιά είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και γνωρίζει καλά το αντικείμενο. Ο κ. Σκουλός λίγο πιο κάτω, αλλά είναι δυνατός και αυτός. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία εξαίρετη κυρία. Τη συμπάθησα πάρα πολύ. Λαϊκός τύπος, κάτι που πουλάει αρκετά. Δυνατοί κριτές, αλλά δεν είναι 100% στο κομμάτι του μόντελινγκ» ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης Ηλιάδης.

«Το GNTM απευθύνεται μόνο σε μοντέλα. Αν είσαι καλός άνθρωπος ή όχι δεν έχει να λέει κάτι. Δεν παύει να είσαι μοντέλο. Μπορεί να είσαι ο Τζόνι Ντεπ εκείνη τη στιγμή και να τους βρίσεις. Είσαι ο Τζόνι Ντεπ. Είσαι μοντέλο. Είσαι όμορφος. Πρέπει να συνεχίσεις. Πέρασαν άτομα, τα οποία δεν έπρεπε να περάσουν διότι είχαν κάποιο βύσμα» πρόσθεσε.

GNTMμόδαπαίκτεςGNTM 3Βίκυ Καγιά