Τηλεόραση|14.09.2020 18:15

Ο Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα με Φουρέιρα αλά μιούζικαλ - Η Βάνια «έκλεψε» το σκυλάκι της Μαλέσκου

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9). Η τηλεοπτική παρέα επέστρεψε ανανεωμένη, με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να είναι στα καλύτερα του. Η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Ελένη Φουρέιρα. Οι δυο τους μέσα από ένα μοναδικό μουσικοθεατρικό show, πραγματοποίησαν την πιο κεφάτη και εκρηκτική έναρξη που έχουμε δει μέχρι στιγμής φέτος.

«Μου λείψατε πάρα πολύ. Αυτό είναι αλήθεια! Θέλω να με πιστέψετε πραγματικά. Θέλαμε πάρα πολύ να ξεκινήσουμε, που συνήθως, λές: “να ξεκινήσω”. Φέτος, η τηλεόραση δουλεύει για το “Καλό μεσημεράκι”. Μου έχετε λείψει πάρα πολύ! Είναι η ενέργεια που δίνετε εδώ μοναδική. Θέλω μόνο να συνεννοηθούμε, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τηρούμε όλα αυτά που λένε και να φοράτε τις μασκούλες σας, λες και παίζουμε σε κινέζικο δράμα» ανέφερε ο παρουσιαστής στην αρχή της εκπομπής. 

Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τη δουλειά της, την καραντίνα και το «Tomame» που έγινε viral στην Κίνα

Η Βάνια «έκλεψε» το σκυλάκι της Μαλέσκου

Η φετινή σεζόν δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και ήδη οι τηλεοπτικές «κόντρες» κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά το χιουμοριστικό και απολαυστικό βίντεο της Βάνιας ως Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έκανε μία διαφορετική εκδοχή του τρέιλερ του «Love it», η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά «έκλεψε» το πανέμορφο σκυλάκι της ξανθιάς παρουσιάστριας και με αυτό εμφανίστηκε στο «Καλό Μεσημεράκι». «Εγώ τώρα μιλάω στον ΣΚΑΪ. Κακώς δώσατε τόσα λεφτά για να κάνετε το ριάλιτι. Το ριάλιτι αυτό εδώ είναι το σωστό. Μαλέσκου με Βάνια. Εδώ είναι όλα τα λεφτά και θα γίνει χαμός» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.  

Νίκος ΜουτσινάςπρεμιέραΕλένη ΦουρέιραΙωάννα Μαλέσκου