Ελεονώρα Ζουγανέλη: Με τον σύντροφό της Σπύρο Δημητρίου λίγο πριν το γάμο
NewsroomTα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν' ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ν' ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, με κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή. Η σχέση τους έγινε γνωστή το φετινό καλοκαίρι από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια, αιφνιδιάζοντας τα social media και τους δημοσιογράφους.
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού, ενώ αναφέρθηκαν και ανεπιβεβαίωτες φήμες για εγκυμοσύνη της γνωστής τραγουδίστριας. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε δηλώσεις της είχε αναφέρει για τον Σπύρο Δημητρίου: «Είπα το ναι κατευθείαν στην πρόταση γάμου που δέχθηκα. Είμαι πολύ χαρούμενη και να εύχεστε να πάνε όλα καλά».
Ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διαθέτει το δικό του δικηγορικό γραφείο στην πρωτεύουσα, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο εστιατόριο που διατηρεί η Σάννυ Μπαλτζή.
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα