Τηλεόραση|21.09.2020 12:49

Big Brother: Ξεσπά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το βίντεο με τη Χριστίνα Ορφανίδου

Newsroom

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Open σχολιάστηκε το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον «αέρα» του Big Brother αναφορικά με ένα βίντεο της παίκτριας Χριστίνας Ορφανίδου, το οποίο διέρρευσε στο Διαδίκτυο και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. 

H Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε στο live του Big Brother για το βίντεο με πολύ προσωπικές της στιγμές προκαλώντας την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η παίκτρια ενημερώθηκε από την παραγωγή για το τι έχει συμβεί εκτός σπιτιού και μίλησε στο live του Big Brother για τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο.

Χριστίνα Ορφανίδου

«Είμαι καλύτερα τώρα, σε σχέση με το μεσημέρι. Είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαι η μόνη που το έχω πάθει. Το 2017 βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ήμασταν πολύ καλά με τον σύντροφό μου. Είχαμε και οι δύο στα αρχεία μας πολύ προσωπικές μας στιγμές. Χωρίσαμε και μετά εγώ έκανα σχέση με έναν άλλο άνθρωπο. Ο πρώην σύντροφός μου για να με κάνει να χωρίσω, για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές…», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ορφανίδου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε λέγοντας: «Είμαι έξαλλος, έξω φρενών… Είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Αυτό που μάθαμε είναι ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύνης, είναι ένας φαλλοκράτης του κερατά, ένας ανύπαρκτος που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά του. Η ευθύνη σου είναι ότι έμπλεξες τη ζωή σου με αυτό το πράγμα. Πώς επέτρεψες σε αυτό το πράγμα να τον εμπιστευτείς; Μην κλαις για το βίντεο, δεν διαπομπεύεσαι, αυτός ο αγύρτης διαπομπεύεται και κάθε αγύρτης που χρησιμοποιεί τέτοια στοιχεία εναντίον των γυναικών» είπε ο παρουσιαστής. 

Και συνέχισε: «Αμάν πια αυτή η ιστορία και το Διαδίκτυο, μια επαναστατική διαδικασία που θέλουν να την πάνε πίσω με αυτά τα απολειφάδια της κοινωνίας που χρησιμοποιούν και πατούν γυναίκες. Μην κλαις κορίτσι μου, καταδίκασέ τον και μαζί όλη η κοινωνία πρέπει να καταδικάζουμε αυτά τα πράγματα. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, είναι υπάνθρωποι, δεν αγαπούν τίποτα. Μη σκας για τον παλιοκερατά. Η ζωή είναι περίπλοκη και ανατρεπτική, αλλά όχι για τέτοια κουμάσια. Κάτι λιγούρια που θα το δουν για να πάρουν μάτι, δεν μας αφορούν ούτε οι φαλλοκράτες. Ούτε οι μισογύνηδες». 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είπε: «Ήταν λάθος που τον εμπιστεύτηκε. Όχι μόνο δεν άξιζε την εμπιστοσύνη της, αλλά ήταν τενεκές ξεγάνωτος. Όταν ερωτεύεσαι δίνεις τα πάντα». Αναφορικά με το αν θα παρουσιάσει κάποιο ριάλιτι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε ότι δεν γνωρίζει επίσημα κάτι, αλλά θα συμφωνούσε σε μια πρόταση που θα ήταν για εκείνον ένα ακόμα στοίχημα: «Όταν πω ναι, είμαι σκυλί του πολέμου».

Χριστίνα ΟρφανίδουBig BrotherΑνδρέας Μικρούτσικος