Τηλεόραση|22.09.2020 16:06

GNTM: Αυτά είναι τα μοντέλα που πέρασαν στην επόμενη φάση

Newsroom

Το ID Catwalk του GNTM 3 προβλήθηκε τη Δευτέρα στο STAR, και ανέδειξε τους παίκτες που οι κριτές θεωρούν ότι πρέπει να περάσουν στην επόμενη φάση του ριάλιτι μοντέλων. Η στιγμή του ID Catwalk έφτασε στο τέλος της και οι συμμετέχοντας βρέθηκαν ξανά μπροστά στους κριτές, με τα δικά τους ρούχα, ώστε να δείξουν το στιλ και την προσωπικότητα τους.

Όλοι οι υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και, παρότι δύο από τους διαγωνιζόμενους εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή τους κριτές με την εμφάνιση και την προσωπικότητά τους, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο και τον Άνταμ, δύο εξαιρετικά εντυπωσιακά και progressive μοντέλα, που «κόπηκαν» και δεν θα συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου είδαμε τα «ναι» και τα «όχι» των κριτών και την πρόταση για το Voice από την Βίκυ Καγιά. Ο οικοδόμος που έκανε την Βίκυ Καγιά να μερακλώσει και η κάρτα του Άγγελου Μπράτη που του έδωσε «φτερά».

O 21χρονος Ορέστης Ασλάνης που ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο ενθουσίασε τους κριτές του GNTM 3. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι σε πρακτορείο μόδας όμως δεν έχει κάνει κάποιες δουλειές σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον Γιώργο Καράβα. Τελικά ο Ορέστης Ασλάνης πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3 με τέσσερα «ναι», αφού η εμφάνιση και η αθωότητά του ενθουσίασε τους κριτές, που τον έβαλαν να ποζάρει.

Star TVGNTM 3GNTM