Τηλεόραση|24.09.2020 17:17

The Bachelor: Η ιστορία της Μαγδαληνής, ο καβγάς και οι ανθοδέσμες με σφεντόνα

Newsroom

Μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία και μια «περίεργη» δοκιμασία είδαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/9) στο ριάλιτι The Bachelor, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», ο Παναγιώτης ζήτησε σε ραντεβού τη Μαγδαληνή, προς έκπληξη όλων των υπόλοιπων που μέχρι πρότινος δεν τη θεωρούσαν «απειλή».

Το ραντεβού με τη Μαγδαληνή εξελίχθηκε σε μια εξομολόγηση καρδιάς, καθώς βρέθηκαν να κάνουν ιππασία και να συζητούν για πολύ προσωπικά ζητήματα. Εκεί η Μαγδαληνή τού εκμυστηρεύτηκε πως είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα. Του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η Πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο.

Η Μαγδαληνή επέστρεψε στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και - φορτισμένη από τα όσα έχουν συμβεί - συνέχισε να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες. Η ανατροπή ήρθε όταν ο Παναγιώτης βρέθηκε στη βίλα το βράδυ και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των κοριτσιών της προσέφερε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο. Η Μαγδαληνή θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν μεγάλες αναταράξεις στις ισορροπίες μέσα στη βίλα.

T

Στη δοκιμασία αυτής της εβδομάδας οι κοπέλες έπρεπε να κερδίσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο The Bachelor πιάνοντας μια ανθοδέσμη. Αυτή τη φορά, ο εργένης του ριάλιτι φόρεσε γυαλιά ασφαλείας και κάθισε πίσω από μια πελώρια σφεντόνα. Έβαλε τις υποψήφιες νύφες να διεκδικήσουν μια από τις ανθοδέσμες που εκτόξευε στον αέρα. Κάθε μία από τις διαγωνιζόμενες διεκδίκησε με μανία μια ανθοδέσμη που θα της χάριζε προνόμια στο The Bachelor.

T

Η Σαμάνθα και η Ατζελίνα έπιασαν ταυτόχρονα την πρώτη ανθοδέσμη με αποτέλεσμα να τραβούν η μία την άλλη: «Αισθάνθηκα ότι το θέλανε πάρα πολύ, παρόλα αυτά κατάλαβα ότι με διεκδικούν με αυτό τον τρόπο» ακούγεται να λέει στο στιγμιότυπο ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

T

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο επόμενο ραντεβού του Παναγιώτη με τη Βίβιαν, ο οποία μίλησε για την εμπειρία της:

The Bachelor: Ατάκες που βασίζονται σε σενάριο και οι υπερβολές στο βιογραφικό του Βασιλάκου

Σε παλαιότερη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε σχολιαστεί τόσο το βιογραφικό του Παναγιώτη Βασιλάκου, όσο και οι ατάκες των κοριτσιών στο σπίτι του ριάλιτι που από ότι φαίνεται δεν είναι τόσο πρωτότυπες. Ο 30χρονος Παναγιώτης Βασιλάκος που είχαμε γνωρίσει ως συμμετέχοντα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads» ασχολείται με την κατάδυση, την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Νεολαίας στην «Τελεία», το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου και δηλώνει ότι ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων εδώ πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι: 

Παράλληλα η εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι το παιχνίδι βασίζεται σε ένα σενάριο και οι ατάκες των κοριτσιών δεν είναι δικές τους, αλλά υπαγορεύονται από την παραγωγή, όπως και στα αντίστοιχα Bachelor του εξωτερικού. Δείτε το ρεπορτάζ: 

Alpha TVΠαναγιώτης ΒασιλάκοςBachelor