Τηλεόραση|24.09.2020 11:34

Νίκος Ψαρράς: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Καφέ της Χαράς - Τέλος το Διαφάνι

Newsroom

Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show και συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από πολλά χρόνια. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον μονάκριβο γιο του, για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά. Τέλος, αποκαλύπτει πως συζητά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στα νέα επεισόδια του «Καφέ Της Χαράς».

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», λέγοντας πώς τα γυρίσματα για τον ρόλο του έχουν ολοκληρωθεί και είπε πώς ήταν για εκείνον μια πολύ ωραία εμπειρία. 

Ο Νίκος Ψαρράς είπε ακόμα πως συζητά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στα νέα επεισόδια του «Καφέ Της Χαράς». Ο ρόλος θα είναι κάποιος που μοιάζει με τον «Σταμάτη» από τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά θα είναι καλός και θα τον θέλουν στο καφέ και στο χωριό. 

Με εξομολογητική διάθεση ο Νίκος Ψαρράς μίλησε μεταξύ άλλων για τα μαθητικά χρόνια και τη δύσκολη πορεία του μέχρι να γίνει ηθοποιός, αφού ο πατέρας του είχε όνειρο να τον δει γιατρό. Είχε όνειρο να περάσει στη δραματική σχολή, όμως οι γονείς του δεν ήθελαν, αφού είχαν όνειρο να τον δουν γιατρό ή δημόσιο υπάλληλο. Ο ίδιος πέρασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την τρίτη προσπάθεια, ωστόσο μέχρι να τα καταφέρει γράφτηκε σε μια σχολή, που σπούδασε παρασκευαστής μικροβιολογικού εργαστηρίου.

«Το παιδί ήρθε πολύ φυσιολογικά. Δηλαδή αμέσως μετά το γάμο ήρθε ο Πάνος και άλλαξε πολύ ωραία τη ζωή μας. Καταρχάς εγώ πιστεύω ότι ένα παιδί στη ζωή σου, σου κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο. Σταματάς να είσαι εγωιστής, σταματάς να ασχολείσαι με την πάρτη σου και ασχολείσαι με αυτή την ψυχή, που έχει απίστευτη ανάγκη να γνωρίσει τον κόσμο. Ο Πάνος είναι ωραίος τυπάκος, έχει πολύ χιούμορ». Για τη σύζυγό του είπε: «Είμαι ευτυχισμένος! Έχω μία σύντροφο ζωής. Η Έλενα είναι το ανθρωπάκι μου. Είμαστε μαζί από το 2012. Η Έλενα είναι αυτό που θέλει κάθε άνδρας να έχει δίπλα του. Είναι πολύ καλή μάνα, με φροντίζει, με περιποιείται και με προσέχει πολύ».

Στη Φωλιά των Κούκου σχολιάστηκε χιουμοριστικά ένα περιστατικό με μια κοπέλα που είχε πει ότι ο Μάθιου Μακόναχι και ο Νίκος Ψαρράς μοιάζουν.

Νίκος ΨαρράςΚαφέ της ΧαράςΆγριες μέλισσες