Τηλεόραση|25.09.2020 17:09

Άγριες Μέλισσες - Επόμενο επεισόδιο: Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών και λυγίζει

Newsroom

Δραματικά περιστατικά περιμένουν τους θεατές της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου - Ελλη Τρίγκου - ∆ανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, επιστρέφει με νέα πρόσωπα - ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα - και σεναριακές ανατροπές.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Ο Εισαγγελέας που δικάζει την Ελένη αποκαλύπτει τις εξελίξεις

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου ο Κυπραίος ξαφνιάζει τους πάντες όταν ζητάει να καταθέσει ο ίδιος και ξεσκεπάζει ένα μυστικό των Σεβαστών. Με την κατάθεσή του, θα ανατρέψει τα πράγματα για όλους, καταφέρνοντας τη διακοπή της δίκης και βάζοντας τον Δούκα στη θέση του κατηγορούμενου για τον φόνο του Γιάννου. Η Πηνελόπη, αψηφώντας τις απαγορεύσεις της οικογένειάς της, έρχεται και πάλι κοντά με τον Μελέτη. Η Βιολέτα κι ο Παναγιώτης, ικανοποιημένοι με την απόκτηση του καφενείου, γιορτάζουν τη νίκη τους ενάντια στον Σταμάτη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη τη φριχτή αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που θα τον φέρει πιο κοντά στον δολοφόνο του γιου του. Και ενώ ο Δούκας ενορχηστρώνει την υπεράσπισή του, ο Νικηφόρος σχεδιάζει, μυστικά, τη δική του επίθεση στον πατέρα του…

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (28/9)

Η κατάθεση του Θωμά για το φόνο του Γιάννου έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και η δίκη σταματάει προσωρινά. Στο σπίτι των Σεβαστών ο Κωνσταντής και ο Μελέτης τους βρίσκουν όλους απέναντι παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης να θολώσει τα νερά. Ο Μιλτιάδης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του και ο Λάμπρος με τη Βιολέτα φοβούνται πως θα γυρέψει εκδίκηση από το Δούκα. Ο Νέστορας μαθαίνει πως πλησιάζει η ώρα της σύλληψης του Μπεκιάρη και φοβάται μήπως ο Κυπραίος εξαφανιστεί μετά την κατάθεσή του.

T

Η Δέσπω με τις γυναίκες του χωριού, αναγκάζουν το Σταμάτη να δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στη Βιολέτα. Η Ανέτ δίνει στο Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε για ν’ αγοράσει τα χωράφια του Κλεομένη, ενώ ο Νικηφόρος αντιμετωπίζει την Ελένη σε μια προσπάθεια να μάθει την αλήθεια… Η Ελένη και ο Λάμπρος για πρώτη φορά είναι αισιόδοξοι για μια πιο επιεική έκβαση της δίκης. Ο Εισαγγελέας ξεκινάει την ανακριτική διαδικασία και όλοι καλούνται να καταθέσουν. Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του. Θ’ αντέξει την πίεση της ανάκρισης; Τον ρόλο του Κωνσταντή ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης.

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1Γιάννης ΚουκουράκηςΜαρία Κίτσου