Τηλεόραση|28.09.2020 16:16

Δημήτρης Σκουλός: Ουδέν σχόλιον για την επίμαχη φωτογράφιση δίπλα στον άστεγο

Newsroom

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό και ο φωτογράφος απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για τον ρόλο του στο GNTM και τον σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογράφιση που έκανε δίπλα σε έναν άστεγο. «Ήταν μια άτυχη στιγμή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφέροντας για άλλη μία φορά, ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε πριν ή μετά από την επίμαχη λήψη.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σκουλός: Σάλος με τη φωτογράφιση που έκανε δίπλα σε άστεγο

Ο Δημήτρης Σκουλός αναφορικά με το GNTM είπε ότι οι δοκιμασίες είναι απαιτητικές αλλά όλα γίνονται οργανωμένα και με ασφάλεια, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν κρίνει ανάλογα με το φύλο αλλά με το πόσο καλά μοντέλα είναι. Αναφορικά με τη φωτογράφιση δίπλα στον άστεγο ο Δημήτρης Σκουλός δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αντιδήμαρχος εξωστρέφειας του Δήμου Αθηναίων, σχολίασε στο Open TV τη φωτογραφία λέγοντας:  «Έχω ένα σχόλιο, όχι ως Αντιδήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος των μέσων, της τηλεόρασης και της επικοινωνίας. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτό που συμβαίνει με το "λιντσάρισμα" κάποιου κάθε τρεις και λίγο, με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Αν με ρωτάτε για την ευθύνη του κ. Σκουλού, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και δεν μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στο GNTM και δεν ήταν η τηλεόραση στη μέση, δεν θα είχε αυτά τα σχόλια. Το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο - για όλη την Ευρώπη μιλάω - να υπάρχουν άστεγοι, είναι μια άλλη συζήτηση, η οποία δεν αφορά τον κ. Σκουλό και την τηλεόραση».

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Έλενα Χριστοπούλου: «Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή του, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ήταν στη λάθος στιγμή, τη λάθος ώρα. Αν ήμουν ο άνθρωπος που φωτογράφιζε θα του έλεγα "βρε Δημήτρη, δεν είναι ωραία εικόνα αυτή" όχι να τον φωτογραφίσω και να τον κρεμάσω. Αλλά είμαστε έτσι οι άνθρωποι περίεργοι».

GNTMάστεγοςΔημήτρης Σκουλός