Τηλεόραση|01.10.2020 13:03

Σπύρος Πώρος: Ξεσπά για το GNTM - «Ήταν εξευτελιστική η γυμνή φωτογράφιση»

Newsroom

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η γυμνή φωτογράφιση του ριάλιτι μοντέλων GNTM 3, σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, όπου οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες στο πλατό και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, κατέκρινε το concept δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. 

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» εξέφρασε τις εντάσεις του ο Σπύρος Πώρος, λέγοντας πως δεν ήταν καλές οι συνθήκες για τη γυμνή φωτογράφιση και πρόσθεσε πως η παραγωγή δεν έλαβε υπόψιν της τις συνέπειες της. Συγκεκριμένα είπε: «Αν υπήρχαν οι μηχανισμοί του κράτους θα μπορούσαν να εφαρμόσουν συνέπειες. Είναι κάτι επικίνδυνο αυτό που έγινε. Γυμνές φωτογραφίσεις δεν βγαίνουν στην τηλεόραση. Όταν ένα top model κάνει μια γυμνή φωτογράφιση δεν την κάνει μπροστά σε 50 άτομα. Ήταν ζωώδες και εξευτελιστικό για τα παιδιά. Σκέψου πώς θα ένιωσαν οι γονείς ή οι συγγενείς αυτών των παιδιών βλέποντάς τα στην τηλεόραση.»

Ο Σπύρος Πώρος συνέχισε λέγοντας: «Αυτά δεν είναι μοντέλα. Πήγαν σε ένα σόου. Το πιο πιθανό είναι να μην φτάσει κανένα από αυτα τα παιδιά να γίνει μοντέλο. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο να μιλούν με τέτοιο σαρκασμό και ειρωνεία σε αυτά τα παιδιά. Εδώ είναι ό,τι δηλώσεις είσαι».

γυμνή φωτογράφισηGNTM 3Σπύρος ΠώροςGNTMμοντέλα