Τηλεόραση|04.10.2020 15:26

One και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πάλι μαζί: Η συμβουλή του Πάριου και το reunion

Newsroom

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χιούστον το λύσαμε» με Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη εκτός από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, είδαμε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους One σε ένα απολαυστικό reunion. Οι One είναι to κυπριακό ανδρικό ποπ συγκρότημα που δημιούργησε το 1999 ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, του οποίου την υπογραφή είχαν τα περισσότερα album τους.

Tα μέλη του πρώτου boyband στην Ελλάδα, οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Δημήτρης Κουτσαβλάκης, Αργύρης Ναστόπουλος και Πάνος Τσερπέ βρέθηκαν στο στούντιο και θυμήθηκαν τα παλιά.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε ότι «βαριέται» να ξαναξεκινήσει την μπάντα, ενώ για τη διάλυση των One είπε ότι ήταν πολύ εγωιστής και ήθελε να κάνει σόλο καριέρα. Στην εκπομπή μίλησαν για το νέο τους τραγούδι αλλά και για τις συμβουλές του Γιάννη Πάριου. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκάλυψε ότι στο Fever του 2002 (Γιάννης Πάρος, Αννα Βίσση, One), o Γιάννης Πάριος του έλεγε: «Εσύ να φύγεις να κάνεις καριέρα». 

Στην ερώτηση για το τι κάνουν σήμερα οι One, ο Δημήτρης είπε ότι ασχολείται με επιχειρήσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ο Αργύρης είναι Dj και διοργανωτής εκδηλώσεων και ο Φίλιππος έφυγε στο εξωτερικό έπαιξε στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτησε θεατρικές παραγωγές και μικρού μήκους ταινίες.

Κωνσταντίνος ΧριστοφόρουΦάνης ΛαμπρόπουλοςOne