Τηλεόραση|05.10.2020 12:31

The Voice: Έτρεμε η Έλενα Παπαρίζου - Είδε παιδικό της φίλο στη σκηνή

Newsroom

Στο νέο επεισόδιο των blind auditions του «The Voice» την Κυριακή (04/10) ο διαγωνιζόμενος Imat Hassan έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στην Έλενα Παπαρίζου. Ο 40χρονος ο οποίος ασχολείται χρόνια με τη μουσική, δήλωσε συμμετοχή στο talent show χωρίς να αποκαλύψει τίποτα στην παιδική του φίλη, Έλενα Παπαρίζου, η οποία τον είδε ξαφνικά στη σκηνή και άρχισε να τρέμει.

O Imat τραγούδησε το ροκ κομμάτι «Always On The Run». Ο διαγωνιζόμενος και η Έλενα Παπαρίζου ήταν κολλητοί φίλοι όταν ήταν 15 και 13 ετών αντίστοιχα, έκαναν παρέα στο Βόλο, έπαιζαν μπάσκετ και τραγουδούσαν μαζί. Δείτε στο βίντεο την ερμηνεία του.

Η τραγουδίστρια έπαθε σοκ όταν γύρισε την καρέκλα της και ανέβηκε στη σκηνή για να τον καλωσορίσει στο «The Voice», αναφέροντας περιστατικά από την παρέα τους στο Βόλο..

«Η ιστορία μας με τον Ιμάτ είναι τρομερή. Έχω συγκινηθεί. Μου έλεγες τόσα χρόνια ότι θα δηλώσεις συμμετοχή. Τρελαίνομαι. Παιδιά, ξέρετε πόσα χρόνια έλεγε ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο Voice και δεν δήλωνε; Γνωριζόμαστε από τον Βόλο, νομίζω ήμασταν στην εφηβεία. Παίζαμε μπάσκετ, τραγουδούσαμε…» είπε γεμάτη αναμνήσεις η Ελένα. Ο διαγωνιζόμενος, όπως ήταν αναμενόμενο, διάλεξε την Έλενα Παπαρίζου.

The VoiceΈλενα Παπαρίζου