Τηλεόραση|05.10.2020 13:09

Γρηγόρης Γκουντάρας: Όλο το παρασκήνιο με Ανδρέα Μικρούτσικο στο Big Brother

Newsroom

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Open σχολιάστηκε το παρασκήνιο του Live του Big Brother της Παρασκευής (2/10), στο οποίο έκανε μια guest εμφάνιση ο Γρηγόρης Γκουντάρας, παλιός συνεργάτης και φίλος του Ανδρέα Μικρούτσικου. Αυτή που τελικά αποχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από το ριάλιτι ήταν η Ράνια Καραγιάννη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που βρέθηκε στο πλατό του Big Brother, περιέγραψε στο Ευτυχείτε όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες του ριάλιτι και μίλησε για τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για την αλήθεια για την «κόντρα» του με τον παρουσιαστή, Χάρη Βαρθακούρη.

Στην κάμερα της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη σχέση του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη συγγνώμη του για τα άστοχα σχόλια στην Άννα Μαρία και την παρεξήγηση που προκλήθηκε. Μεταξύ άλλων είπε: «Κάποιος με στρατηγική αποκλείεται να κερδίσει σε αυτή την ιστορία - ο κόσμος θα βγάλει νικητή αυτόν που σαν χαρακτήρας τού είναι πιο συμπαθής. Πραγματικοί έρωτες στο παιχνίδι δεν υπάρχουν - είναι μια φυλακή πολυτελείας που κάποιος ερωτεύεται τις ίδιες του τις ανάγκες».

Αναφορικά με τον Θέμη Κανέλλο και την εξομολόγησή του για την άσχημη συμπεριφορά των γονιών του είπε: «Ο Θέμης είναι ένα πολύ ευαίσθητο, ιδιαίτερο άτομο». Ο παίκτης του Big Brother στο Live της Παρασκευής έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη σχέση με τους γονείς του και ποια ήταν η αντίδρασή τους όταν έμαθαν ότι είναι gay, ενώ μίλησε και για τον θάνατο των δίδυμων αδελφών του: «Δεν έπαψα ποτέ να αγαπώ τους γονείς μου, πρέπει να με αποδεχθούν» είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ανδρέας ΜικρούτσικοςΧάρης ΒαρθακούρηςBig Brother