Τηλεόραση|05.10.2020 19:28

Αγγελική - Επόμενα επεισόδια: Η Δανάη ψάχνει να βρει τους βιολογικούς της γονείς

Newsroom

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του Alpha, «Αγγελική» σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου. Η μητέρα της Αγγελικής, Γεωργία (Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου), επισκέπτεται απροειδοποίητα τη φάρμα των Αργυρών. Η επίσκεψή της προκαλεί αναστάτωση και φέρνει σε δύσκολη θέση την Αγγελική. Θα  καταφέρει να καλύψει  το ξέσπασμα της μητέρας της απέναντι στον Δημήτρη; «Θα πληρώσουν γι' αυτό που έκαναν σε εμένα και τον μπαμπά» λέει στη μητέρα της, η οποία ανησυχεί για την κόρη της. 

Παράλληλα, η Τζένη συγχωρεί τον Στέφανο, αλλά επιμένει ότι η Αγγελική πρέπει να φύγει από το σπίτι, απειλώντας να ακυρώσει το γάμο. Η Αγγελική προσπαθεί να πείσει την Αθηνά ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε και η Αθηνά την τεστάρει για να δει αν μπορεί να την εμπιστεύεται. Η Σοφία παίρνει επιτέλους απόφαση να λήξει επίσημα το γάμο της και προσλαμβάνει για δικηγόρο ένα παλιό της της φίλο, προκαλώντας την οργή του Παύλου. Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγήσει στην Δανάη γιατί τόσα χρόνια δεν της μίλησε για την υιοθεσία της και της δίνει να διαβάσει ένα γράμμα που της είχε γράψει η μητέρα της πριν πεθάνει. 

Η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών

Η Αγγελική δέχεται επίθεση απ’ τη Λένα, η οποία την κατηγορεί για τον χωρισμό του Μιχάλη με την Κατερίνα. Η Αθηνά περιμένει τον γιατρό να της δώσει τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων της, τα οποία θα τη φέρνουν αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση. Ο Στέφανος με την Δανάη πάνε στο ορφανοτροφείο για να μάθουν ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη απ’ τον πατέρα της, ο οποίος της λέει να πείσει τον Στέφανο να συνεργαστεί μαζί του επενδύοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

T

Η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών και ο Μιχάλης με την Αγγελική ψάχνουν τρόπο να την προστατέψουν από τον Δημήτρη. Ο Παύλος βλέπει τη Σοφία στο σπίτι με τον δικηγόρο της και τυφλωμένος από ζήλια, του επιτίθεται. Η Κατερίνα έχει έντονη ναυτία και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι είναι έγκυος από το Μιχάλη.

Ο Θάνος Καληώρας αποκαλύπτει τον ρόλο του στην «Αγγελική»

Ο Θάνος Καληώρας ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε ότι θα εισβάλει στη σειρά «Αγγελική». Θα υποδυθεί τον Μιλτιάδη Χανδρινό, τον πατέρα της Τζένης Χανδρινού. Ο Μιλτιάδης Χανδρινός, όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, προσπαθεί με την εταιρεία του να πετύχει μία συμφωνία οικονομικής φύσεως -όχι και τόσο «νόμιμη»- και γι' αυτό χρειάζεται τη βοήθεια της οικογένειας Αργυρού. Ως εκ τούτου θέλει να εισάγει στο κόλπο τον γαμπρό του Στέφανο Αργυρό και χρησιμοποιεί ως όχημα την κόρη του, Τζένη. 

Η συμφωνία επιτυγχάνεται. Τι θα γίνει όταν ανακαλυφθεί η «κομπίνα»; Και τι θα επιλέξει η Τζένη όταν της τεθεί το δίλημμα να διαλέξει μεταξύ του αρραβωνιαστικού της και του ίδιου; Οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής».

 
επεισόδιαAlpha TVΑγγελική