Τηλεόραση|08.01.2021 13:34

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο βιασμός της Ελένης - Παγιδεύεται από τον Βόσκαρη

Newsroom

Άλλο ένα spoiler για τις εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» συζητήθηκε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», όπου μίλησε και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος (Γιάννος) για την επιστροφή του στο σίριαλ. Η Ελένη καταδικάζεται σε ισόβια για τη δολοφονία του Σέργιου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μετά τον πυροβολισμό του Μελέτη από τον Μιλτιάδη οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.  

Στο σημερινό επεισόδιο (06/10) η δίκη της Ελένης τελειώνει με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο δικαστής ανακοινώνει πως η ποινή της Ελένης είναι ισόβια. Η απόφαση θα προκαλέσει την οργή των Σεβαστών που με θυμό ζητούν θανατική καταδίκη. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη στο έλεος του διευθυντή της φυλακής - Πείνα και επιθέσεις

Άγριες Μέλισσες

Οι τρεις αδερφές σε ένα σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις… Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη. Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με το Μιλτιάδη να γκρεμίζονται, ενώ όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις.

Ανάμεσα σε δύο άνδρες η Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες»

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη - διευθυντή των φυλακών ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης - και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση. Η Ελένη βιάζεται και στη συνέχεια των εξελίξεων βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Εκείνον και τον Λάμπρο. Μάλιστα, η Λενιώ θα ερωτευτεί τον Βόσκαρη. Σύμφωνα με τα spoiler θα μείνει και έγκυος.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Γιάννος» των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για την επιστροφή του στο σίριαλ. Εμφανίζεται σαν «πνεύμα» και συμβουλεύει την Ελένη, η οποία θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη φυλακή. Θα αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του Γιάννου, αλλά όχι ακόμα.  

Ιωάννης ΑθανασόπουλοςΆγριες μέλισσεςΒασίλης ΜπισμπίκηςΜαρία Κίτσουφυλακή