Τηλεόραση|08.10.2020 11:15

The Bachelor: Άγριος καβγάς και ο Βασιλάκος με παίκτρια στην κρεβατοκάμαρα

Newsroom

Γεμάτο καβγάδες, φωνές και «γαλλικά» φιλιά ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «The Bachelor», καθώς μετά από ένα ομαδικό ραντεβού που περιελάβανε μαθήματα τάνγκο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος διάλεξε μία κοπέλα που θα καλούσε στο σπίτι του για να δουν ταινία και να περάσουν ποιοτικό (!) χρόνο μαζί.

Διαβάστε ακόμα: The Bachelor - Βασιλάκος: «Στα ομαδικά παιχνίδια "σκοτώνονται" για να βγουν ραντεβού μαζί μου»

Μαρίνα, Μαγδαληνή, Σία, Έλενα, Μαριεύη, Χριστίνα και Ραφαέλα ήταν οι υποψήφιες, με νικήτρια τελικά τη Μαρίνα, η οποία είχε την (τεράστια) τιμή να επισκεφθεί την κρεβατοκάμαρα του Παναγιώτη Βασιλάκου. Ο πολύφερνος Εργένης του ριάλιτι προσκάλεσε τη Μαρίνα στο σπίτι του για να πιούν σαμπάνια και να δουν τη ρομαντική ταινία «Ο σωματοφύλακας».

Στο σπίτι του Παναγιώτη Βασιλάκου ο ίδιος ήρθε πολύ κοντά με τη Μαρίνα, στην οποία φυσικά έδωσε τριαντάφυλλο. «Νιώθω κάτι ιδιαίτερο για σένα Μαρίνα», είπε ο Bachelor καλώντας τη Μαρίνα στην κρεβατοκάμαρά του. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολιάστηκε απόσπασμα του επεισοδίου στο οποίο υπήρξε άγριος καβγάς ανάμεσα σε δύο παίκτριες, με μία να κλείνεται σε μια ντουλάπα κλαίγοντας. Τα «γαλλικά» φιλιά του Παναγιώτη Βασιλάκου με τρεις παίκτριες έκλεψαν την παράσταση... όχι με τον πιο θετικό τρόπο.

T
BachelorΠαναγιώτης Βασιλάκος