Τηλεόραση|09.10.2020 11:16

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι «Άγριες Μέλισσες»

Newsroom

Η Ελένη Μενεγάκη, που μετά από σχεδόν 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας άφησε τα πλατό και επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης, έδωσε το «παρών» στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Πρωταγωνίστρια σε ταινία - Όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος της εκπομπής της απάντησε σε ερωτήσεις για αυτή τη νέα φάση της ζωής της: «Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω. Είχα μεγάλη ανάγκη να κάτσω λίγο ήσυχα. Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη (NDP)

Ελένη Μενεγάκη: Βλέπω μόνο Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε ότι ακόμη είναι νωρίς να κρίνεις ένα πρόγραμμα, ενώ αποκάλυψε ότι το βράδυ βλέπει μόνο «Αγριες Μέλισσες». «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν θα δουλέψω. Ολόκληρη τη χρονιά. Τώρα τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση».

Ελένη Μενεγάκη (NDP)
Ελένη Μενεγάκη (NDP)
καρκίνος του μαστούΆγριες μέλισσεςΕλένη ΜενεγάκηΜέγαρο Μουσικής