Τηλεόραση|31.10.2020 11:16

Big Brother αποχώρηση: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βάζει τη Σοφία Δανέζη «στη θέση της»

Newsroom

Στο επεισόδιο του «Big Brother», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/10), οι παίκτες ψήφισαν ποιον συμπαίκτη τους ήθελαν προτεινόμενο για να φύγει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Τελικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν πέντε. Ο λόγος για τον Χρήστο Βαρουξή, τη Ραμόνα, την Άννα Μαρία, την Αφροδίτη και τη Σοφία Δανέζη. Το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει και έκρινε το αποτέλεσμα της αποχώρησης.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γεγονός που έφερε κλάματα σε αρκετούς συγκατοίκους. Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση της Αφροδίτης.

Λίγο πριν την έναρξη του live του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μιλήσει με τις πρωταγωνίστριες του καβγά που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το βράδυ της Παρασκευής. Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη μπήκαν στο δωμάτιο και εκεί συζήτησαν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος θέλησε να μάθει περισσότερα για τη διένεξη. 

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Δανέζη είχε αρνηθεί ότι είχε πει: «όποιος είναι με την Άννα Μαρία είναι στόχος» και μάλιστα βγήκε εκτός εαυτού και απειλούσε να αποχωρήσει από το «Big Brother». «Ψάξαμε όλα τα πλανά. Το είπες. Το είπες απαλά και η Άννα Μαρία το… στολίζει» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Είναι κουτοπόνηρη η Άννα Μαρία» σχολίασε η Σοφία απαντώντας σε ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι εδώ μέσα στο σπίτι κανείς δεν πάει κόντρα στην Άννα Μαρία, η Άννα Μαρία πάει κόντρα στο σπίτι». Δείτε όλα όσα συζητήθηκαν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στο πρώτο live του «Big Brother» ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πει ότι στο πρόσωπο της Σοφίας Δανέζης είχε «δει» την πρώην σύζυγό του, τη Δήμητρα Ρουμπέση, ενώ μιλώντας για τις στρατηγικές που στήνονται στο σπίτι του Big Brother είχε αποκαλέσει τη Σοφία, «στρατηγό».

Ανδρέας ΜικρούτσικοςαποχώρησηΣοφία ΔανέζηΆννα Μαρία ΨυχαράκηBig Brother