Τηλεόραση|18.10.2020 12:58

J2US: Έφη Σαρρή, Νατάσσα Καλογρίδη και όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη

Newsroom

Μια λαμπερή πρεμιέρα έκανε το σόου του Νίκου Κοκλώνη «Just The 2 Of Us» στο Open το βράδυ του Σαββάτου 17/10. Με την ξεχωριστή παρέα του «Just The 2 Of Us» γελάσαμε και περάσαμε τα πιο διασκεδαστικά σαββατόβραδα την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Τραγουδήσαμε και δυναμώσαμε τον ήχο στις αγαπημένες μας μελωδίες.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του την ίδια παρέα με μοναδική χημεία... τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, έκανε τη μεγάλη του επιστροφή! Ο παρουσιαστής και «ψυχή» του σόου Νίκος Κοκλώνη σύστησε όλα τα ζευγάρια στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ η χθεσινή βραδιά δεν είχε βαθμολογία και αποχώρηση - μια διαδικασία που θα ξεκινήσει στο επόμενο live.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε στο πιο εντυπωσιακό stage της ελληνικής τηλεόρασης τα 14 ζευγάρια-έκπληξη. Επαγγελματίες τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους με celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους σε μουσικά ντουέτα που «σάρωσαν» την τηλεθέαση. Πρόσωπο έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους

Το Twitter πήρε φωτιά με το #J2US να γίνεται No1 trend όχι μόνο στο τετράωρο μετάδοσής του, αλλά και στις επόμενες ώρες, με περισσότερα από 12.000 tweets. Το τηλεοπτικό κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στην επιστροφή του σόου του OPEN με τον Νίκο Κοκλώνη, που επιφύλασσε μια σειρά από εκπλήξεις. To Just The 2 Of Us πήρε με άνεση την πρωτιά στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας το 20,2% σε τέταρτο και καταγράφοντας μέσο όρο 16%.

Η βραδιά ήταν γεμάτη «αστέρια». Το κοινό είδε τη μία και μοναδική, αειθαλή Ζωζώ Σαπουντζάκη να τραγουδά, φορώντας μίνι, Μάμπο Μπραζιλέρο με τον παρτενέρ της Γιάννη Αθητάκη, τον Γιώργο Θεοφάνους να κάνει την έκπληξη ως vocal coach του Νίκου Κοκλώνη και ο παρουσιαστής να του κάνει πρόταση στον αέρα να αναλάβει την προετοιμασία των διαγωνιζόμενων σε «ειδικό ρόλο», αλλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά να επιστρέφει στο stage του Just με θόρυβο!

Η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, που θα ήταν ζευγάρι με την Έφη Σαρρή νόσησε από κορονοϊό μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα και μέχρι να γίνει καλά τη θέση της φαίνεται να παίρνει ένα πρόσωπο που αγαπήσαμε μέσα από το «Just The 2 Of Us», ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο hair stylist χθες εμφανίστηκε στη σκηνή στο κλείσιμο της βραδιάς και τραγούδησε με την Έφη Σαρρή- που για να μην ξεχάσει τα λόγια της τα είχε γράψει στο χέρι της.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» είδαμε όσα έγιναν στο J2US και δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη, της Βίκυς Σταυροπούλου, του Σταμάτη Φασουλή, της Μαρίας Μπακοδήμου, της Δέσποινας Βανδή, της Λάουρας Καραΐσκου και του Γιώργου Θεοφάνους.

Ανάμεσα στα ζευγάρια που ξεχώρισαν ήταν ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Καλογρίδη που τραγούδησαν το «Music» σε μουσική και στίχους Ciccone Madonna L, Ahmadzai Miruais.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση όλων των ζευγαριών:

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Γιώργος Τσαλίκης
Παρθένα Χοροζίδου και Χρήστος Χολίδης
Ζωζώ Σαπουντζάκη και Γιάννης Αθητάκης
Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος
Ραχήλ Μακρή και Ηλίας Βρεττός
Θανάσης Πασσάς και Γωγώ Τσαμπά
Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης
Τρύφωνας Σαμαράς και Έφη Σαρρή
Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής
Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζοζεφίν
Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Καλογρίδη
Αλέξης Παππάς και Χριστίνα Σάλτη
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τριαντάφυλλος
Αντώνης Λουδάρος και Πέννυ Μπαλτατζή

Photo Credits: OPEN TV

τηλεθέασηJ2USΝίκος ΚοκλώνηςJust the 2 of usOpen TVΝατάσα ΚαλογρίδηΈφη Σαρρή