Τηλεόραση|26.10.2020 09:24

The Voice: Η διαγωνιζόμενη που ράβει τα δικά της ρούχα και τραγουδάει jazz

Newsroom

Στη σκηνή του «The Voice» την Κυριακή (25/10) η διαγωνιζόμενη Αριέττα Θεοδώρου έφερε στο σόου μία vintage αισθητική και εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή. Η Αριέττα τραγούδησε το «Histoire d’ un amour», ένα κομμάτι που έχει κάνει επιτυχία στα ισπανικά, εκείνη όμως το ερμήνευσε στα γαλλικά, κάνοντας τους κριτές να ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.

Η Αριέττα γεννήθηκε στα Χανιά, αλλά μεγάλωσε στον Πειραιά και από μικρή είχε λατρεία με το παλιό Χόλιγουντ. Μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες και αγαπά καθετί από την εποχή των 50s. Μάλιστα είπε στους κριτές ότι επειδή είναι vintage και δεν έβρισκε ρούχα να ταιριάζουν στο στιλ της, έχει αρχίσει να ράβει η ίδια τα ρούχα της. Τραγουδά σε ένα ντουέτο και ερμηνεύσει και κομμάτια bossa nova. Τις καρέκλες τους γύρισαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς και διεκδίκησαν τη διαγωνιζόμενη.

Ανάμεσα στον «Elvis» Σάκη Ρουβά, όπως τον αποκάλεσε ο Πάνος Μουζουράκης και στο vintage σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, η Αριέττα πήρε την απόφασή της και πήγε με την ομάδα του Σάκη Ρουβά στο «The Voice».

The VoiceΣάκης ΡουβάςΣΚΑΪΑριέττα Θεοδώρου