Τηλεόραση|26.10.2020 10:00

The Voice: Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης σε σκληρή μονομαχία για διαγωνιζόμενη

Newsroom

Νέα ταλέντα που επιθυμούν να μπουν στο «The Voice» και να δείξουν τις δυνατότητές τους συναντήθηκαν στην 7η blind audition του σόου, την Κυριακή (25/10). Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν ήταν Κατερίνα Κτίστη, που διεκδίκησε μια θέση με την ετνυπωσιακή ερμηνεία της. Μπορεί να σπουδάζει τοπογράφος, αλλά έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ και live με το καλλιτεχνικό όνομα «Καλένα».

Η Καλένα τραγούδησε το «Shallow» της Lady Gaga, τραγούδι που ερμήνευσε η κορυφαία ποπ σταρ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία «A Star is Born» και κέρδισε Όσκαρ. Η διαγωνιζόμενη ενθουσίασε τους κριτές με τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίζουν τις καρέκλες τους πρώτοι. Στα τελευταία δευτερόλεπτα στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης μπήκε και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, όμως Σάκης και Πάνος ήταν εκείνοι που την ήθελαν απεγνωσμένα στην ομάδα τους.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και σαν άλλος Μπράντλεϊ Κούπερ να τραγουδήσει δίπλα στη διαγωνιζόμενη. Ο Πάνος Μουζουράκης «σήκωσε το γάντι» της μονομαχίας και διασκεύασε στα ελληνικά επί τόπου το «Shallow», εντυπωσιάζοντας την Καλένα.

«Εγώ να σου πω την αλήθεια με τον Πάνο θα πήγαινα μετά από αυτό», είπε ο Σάκης Ρουβάς με την κοπέλα να δηλώνει συγκινημένη από τον Πάνο Μουζουράκη. Η Καλένα αποφάσισε να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη στο «The Voice».

Σάκης ΡουβάςThe VoiceΠάνος ΜουζουράκηςΣΚΑΪ